Trabzonspor, Yunus Emre Konak’ı gündemine aldı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Premier Lig'de Brentford forması giyen Türk oyuncu Yunus Emre Konak’ı gündemine aldı.

Son 5 Haber

Transferde Benjamin Pavard bombası! İtalyanlar, Beşiktaş'ı duyurdu

Al Ahli'den Greenwood'a sürpriz teklif: Kararı Fenerbahçe planını etkiledi!

G.Saray'dan Dünya Kupası çıkarması: Enciso ve Ponomarenko gündemde!

Beşiktaş'ın talip olduğu Oğuz Aydın'dan transfer cevabı

Trabzonspor, Ümit Akdağ için şartları zorluyor!
- Haberin Kaynağı:
- Fanatik
AJANSSPOR-HABER
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, İngiltere Premier Lig'de Brentford forması giyen Türk oyuncu Yunus Emre Konak'la ilgileniyor.
Uzun vadeli düşünülüyor
Habere göre İngiliz ekibi Brentford’da forma giyen genç futbolcunun, bordo-mavili ekibin uzun vadeli planlamasında değerlendirdiği isimlerden biri olduğu öne sürüldü. Ön libero mevkisinde görev yapan 20 yaşındaki genç futbolcunun yaşı ve gelişim potansiyeli nedeniyle teknik heyetin dikkatini çektiği öğrenildi.

Trabzonspor, Ümit Akdağ için şartları zorluyor!
Brentford 10 milyon Euro istiyor
Ancak transfer görüşmelerindeki en önemli sorun bonservis bedeli olarak öne çıkıyor. Ada ekibinin 20 yaşındaki oyuncu için yaklaşık 10 milyon Euro talep ettiği, Trabzonspor’un ise bu rakamı aşağı çekebilmek adına temaslarını sürdürdüğü belirtildi.

Transferde Sivasspor'un payı var
Brentford’un pazarlıklarda geri adım atmamasının nedenlerinden biri olarak Sivasspor’a ödenecek yüzde 12.5’lik sonraki satış payı gösteriliyor.
Oxford United’a kiralık gitti
Genç futbolcu, İngiltere’ye transfer olduktan sonra daha fazla süre alabilmek adına geçtiğimiz sezonun ikinci bölümünü Oxford United’da kiralık geçirmişti. Trabzonspor Yönetimi’nin Brentford ile yapılacak görüşmelerin ardından transfer konusunda yol haritasını netleştirmesi bekleniyor.
Genç futbolcu 2024 yılında Sivasspor'dan İngiliz ekibine 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuş ve 2029 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.