Trabzonspor'da Nwakaeme ve Djaniny, Adana Demirspor maçında oynayacak mı?

21.04.2022 - 08:56 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 10:45

Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak olan lider Trabzonspor'da Nwakaeme ve Djaniny'nin durumları belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Nwakaeme ve Djaniny, Adana Demirspor maçında oynayacak mı?

Ligde şampiyonluğunu ilan etmek için 4 puana ihtiyacı olan Trabzonspor'da hafta sonu deplasmanda ligin flaş takımlarından Adana Demirspor ile karşılaşacak. 

Nwakaeme ve Djaniny, Adana maçında oynayacak mı?

Bordo mavililerde Kayserispor maçında sakatlanan Anthony Nwakaeme ile kupa maçını kaçıran Djaniny'nin kritik karşılaşmada forma giyip giymeyeceği merak konusu oldu. 

Bir iyi bir kötü haber

Önceki gün oynanan kupa karşılaşmasında sonradan oyuna giren ve Cornelius’un golünde asisti yapan Anthony Nwakaeme, maç bitiminde adalesini tutarak soyunma odasına gitmişti. Nijeryalı yıldızın MR’ı dün çekildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Sol arka adalesinden sakatlanan Nwakaeme’nin MR’ında sol hamstring kasında birinci derece kas yaralanması tespit edilmiş olup, tedavisine başlanmıştır” denildi.

Nwakaeme, A.Demirspor maçında yok

Fanatik'te yer alan habere göre; 33 yaşındaki kanat oyuncusunun, cumartesi günkü Adana Demirspor mücadelesinde kadroda yer alması imkansız gözüküyor. Sağlık heyeti 30 Nisan’da Akyazı’daki Antalyaspor maçına Nwakaeme’yi yetiştirmeye hedefliyor. Başarılı futbolcu bu sezon ligde sakatlık ve hastalık nedeniyle 6 hafta forma giyememişti.

İlgini Çekebilir
Fransız ve İspanyol kulüpleri, Uğurcan Çakır ve Djaniny için geliyor...
Habere Git

Djaniny'i dönüyor

Djaniny Semedo’dan ise güzel haber geldi. Gözündeki problem nedeniyle son maçta kadroda bulunmayan tecrübeli forvet, dünkü antrenmana çıktı. Öğlen saatlerinde Cornelius’la birlikte Trabzon’daki özel bir göz hastanesinde kontrole giden Djaniny, Adana deplasmanında forma giyebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler