Trabzonspor, Brezilya'da iki genç futbolcuyu izledi!

Özgür Koç
23.02.2024 - 14:17 | Son Güncellenme: 23.02.2024 - 14:58

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da, Güney Amerika'da futbolcu izleyen bordo mavili kulübün scoutlarının Brezilya'da iki genç futbolcuyu takip ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Trabzonspor, Brezilya'da iki genç futbolcuyu izledi!

AJANSSPOR - HABER

Devre arası transferini Thomas Meunier'i kadrosuna katarak tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezonun transferi için çalışmalara ise şimdiden başlamıştı.   

Trabzonspor scoutları Brezilya ve Arjantin'de futbolcu izliyor

Bu doğrultuda karadeniz ekibinin scout ekipleri, Brezilya ve Arjantin'de futbolcu izlemeye başladı. Kulüp scoutlarının bir ay daha bu iki ülkede futbolcuyu izlemeye devam edeceği ve hazırlanacak raporu teknik direktör Abdullah Avcı'ya sunacakları belirtilmişti.

Fabio Matheus ve Pedro Lima'yı izlediler

KuzeyAnadolu'da yer alan habere göre; Brezilya'da çalışmalarını sürdüren Trabzonspor scoutları dün Copa do Nordeste oynanan 1-1'lik skorla sona eren Sport Recife-Fortaleza maçını tribünden takip etti. Karadeniz ekibin temsilcilerinin ev sahibi ekipte forma giyen 20 yaşındaki merkez orta saha Fabio Matheus ve 17 yaşındaki sağ bek Pedro Lima'yı izlediği kaydedildi.  

45 maçta forma giydi

Sport Recife'nin merkez orta saha oyuncusu Fabio Matheus, on numa ve ön libero pozisyonlarında da oynayabiliyor. 1.82 m boyundaki sol ayaklı genç futbolcu altyapısından yetiştiği Sport Recife'de A takımda 45 maça çıkarken 4 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2026'da sona erecek olan Matheus'un güncel piyasa değeri ise 450 bin Euro olarak gösteriliyor.

Pedro Lima A takıma yeni yükseldi

Sport Recife'de bu sezon A takımda süre bulmaya başlayan 17 yaşındaki sağ bek Pedro Lima ise 10 maçta forma giyip 2 gol kaydetti. 1.74 m boyundaki genç futbolcunun sözleşmesi 31 Aralık 2027'de bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler