Trabzonspor'a Alanyaspor'dan bir transfer daha! Bakasetas'ın ardından...

01.02.2021 - 08:34 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 08:45

Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışında olmak isteyen Trabzonspor transferde atağa kalktı. Trabzonspor, Alanyaspor'dan Efecan Karaca'yı transfer etmek istiyor. Efecan Karaca Trabzonspor'a transfer olacak mı? İşte gelişmeler...

Trabzonspor'a Alanyaspor'dan bir transfer daha! Bakasetas'ın ardından...

AJANSSPOR-HABER

Ocak ayı döneminde Alanyaspor'dan Bakasetas ve Wolfsburg'dan Yunus Mallı'yı transfer ederek sükse yapan Trabzonspor, bir oyuncuyu daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Trabzonspor, Bakasetas'tan sonra bir Alanyasporlu futbolcuyu daha transfer etmek istiyor. O isim Efecan Karaca. Transfer gelişmesi ve detaylar haberde...

Trabzonspor, Efecan Karaca'yı transfer etmek istiyor

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, Alanyaspor'da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Efecan Karaca'yı da transfer etmek istiyor. Bordo-mavililer, Efecan Karaca için resmi teklif yaptı. 

Abdullah Avcı transfer için açıklama yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından bordo-mavili yönetime teşekkür ederken, "1-2 oyuncuyla ilgili son dakika çalışmalarımız var transfer konusunda. Berat, Bakasetas ve Yunus, bunlar çok önemli oyuncular. Birkaç oyuncu isteğim daha var. Kadromuza katarsak, iyi bir takımı biraz daha yukarı çekmiş olacağız" ifadelerini kullandı. 

Efecan Karaca bu sezon nasıl bir performans sergiledi?

2013-14 sezonundan bu yana Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca, bu sezon 15 maçta 4 asist yaptı. Futbolcu, geçen sezon 2 gol 7 asistlik katkı yapmıştı. 31 yaşındaki Efecan Karaca, Sarıyer, Adana Demirspor, Adanaspor, Kartalspor ve Gaziantep FK takımlarında da oynamıştı. 

Milli Takım maçı ve Löw'ün Efecan yorumu

Almanya ile 2020 yılı Ekim ayında deplasmanda  3-3 berabere kaldığımız hazırlık maçına Efecan Karaca damga vurmuştu. Attığı gol kadar Alman savunmasına her topla buluşmasında zor anlar yaşatan oyuncuyu Joachim Löw de çok beğendi. Ünlü çalıştırıcı Şenol Güneş ile yaptığı kısa sohbette Efecan Karaca’yı kast ederek, “Kim bu çocuk? Daha önce adını duymamıştım. Yine iyi bir yetenek çıkarmışsın" demişti. 

Eski sportif direktörü ne dedi?

Alanyaspor'un eski sportif direktörü Taner Savut daha önce Radyospor'a verdiği röportajda Efecan Karaca'yı değerlendirmişti. Savut, "Efecan Karaca büyük takım oyuncusu. Daha önce büyük olarak adlandırılan takımlardan kendisine ilgi duyan oldu. Efecan Karaca, Alanyaspor ile yola devam etmeyi seçti" demişti. 

Efecan Karaca'nın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Efecan Karaca, 1 Haziran 2019 tarihinde Alanyaspor ile yeni sözleşme imzalamıştı. Futbolcunun kulübü ile olan kontratı 31 Mayıs 2022 tarihinde sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler