Trabzonspor'a Alanyaspor'dan transfer! Bakasetas sonrası...

14.06.2021 - 09:48 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 09:52

Trabzonspor transferde atağa kalktı. Bordo-mavililerin, Alanyaspor'da oynayan eski oyuncusu Ceyhun Gülselam'ı transfer etmek istediği gündemde.

Trabzonspor'a Alanyaspor'dan transfer! Bakasetas sonrası...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonu 4. sırada bitiren Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavililer, Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren eski oyuncusu Ceyhun Gülselam'ı gündemine aldı. Detaylar haberde...

Trabzonspor, Ceyhun Gülselam'ı transfer etmek istiyor

Sabah'ın haberine göre; rabzonspor Yönetimi, teknik direktör Abdullah Avcı ile bir durum değerlendirmesi yaparak, yerli oyunculardan da oluşan bir liste hazırladı. Bu doğrultuda bordo-mavililer yerli oyuncular üzerinde duruyor. O isimlerden biri de Alanyaspor'la kontratı biten Ceyhun Gülselam.

Rekabet ortamı oluşturacak

33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, orta sahada Berat Özdemir ile bir rekabet ortamına girmesi için takıma kazandırılmaya çalışılacağı belirtildi. 

Ceyhun Gülselam'ın oynadığı takımlar

Almanya'da Bayern Münih altyapısında yetiştikten sonra ilk kez Türkiye'de Trabzonspor'da forma giyen Ceyhun Gülselam, daha sonra Galatasaray, Kayserispor, Hannover, Kardemir Karabükspor, Osmanlıspor ve Aytemiz Alanyaspor'da oynamıştı.

Geçen sezonki performansı

Ceyhun Gülselam, gçeçen sezon 24 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi. Gülselam, Süper Lig kariyerinde toplam 306 maçta 19 gol 24 asistlik katkı verdi. Trabzonspor, son olarak Alanyaspor'dan Anastasios Bakasetas'ı transfer etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler