Trabzonspor'a Arjantinli orta saha! Teklif yapıldı

07.09.2024 - 21:22 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 21:26

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Arjantin Ligi'nde Argentinos Juniors'ta forma giyen bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.

Trabzonspor'a Arjantinli orta saha! Teklif yapıldı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Pazar günü sahasında Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, kadrosunu güçlendirme çalışmalarını da sürdürüyor.

Yeni teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çalışmalarına devam eden Bordo-Mavili takımın listesindeki orta saha oyuncusu belli oldu.

Alan Hernan Lescano için teklif yapıldı

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Trabzonspor, Argentinos Juniors forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Alan Hernan Lescano için kulübüne resmi teklif yaptı.

Argentinos Juniors performansı

Geçtiğimiz günlerde ismi Fenerbahçe ile de anılan 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Argentinos Juniors ile çıktığı 43 karşılaşmada 9 gol ve 4 asist kaydetti.

Sözleşmesi devam ediyor

Merkez orta saha dışında ön libero, on numara, sağ kanat, forvet ve orta saha sağ pozisyonlarında da görev yapabilen Arjantinli oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2027 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler