Trabzonspor'a Başakşehir maçı öncesi 4 müjde birden

17.10.2024 - 09:21 | Son Güncellenme: 17.10.2024 - 09:27

Süper Lig'din 9. haftasında Başakşenir ile karşılaşacak olan Trabzonspor'a milli ara ilaç gibi geldi. Bordo mavili takımda 4 sakat futbolcu iyileşerek takıma döndü. İşte detaylar...

Trabzonspor'a Başakşehir maçı öncesi 4 müjde birden

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara birçok sakat oyuncusu bulunan Trabzonspor’a ilaç gibi geldi.

4 futbolcu iyileşti

Karadeniz ekibinde Ozan Tufan, Stefano Denswil, Enis Destan ve Hüseyin Türkmen’in sakatlıkları düzeldi. Ozan Tufan ve Denswil sakatlıkları yüzünden Atakaş Hatayspor deplasmanında forma giyememişti.

Enis Destan ve Hüseyin Türkmen döndü

Omzundaki sakatlığı yüzünden yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak olan Enis Destan da büyük ölçüde sağlığına kavuştu. Hüseyin Türkmen ise uzun süre sonra takımla çalışmalara başladı.

Ozan ve Denswil ilk 11'e

Ozan, Denswil, Enis ve Hüseyin’in iyileşmesi, Teknik Direktör Şenol Güneş’e rahat bir nefes aldırdı. Güneş’in, Başakşehir maçında Ozan ve Denswil’e ilk 11’de forma vermesi bekleniyor. Diğer yandan Ukraynalı stoper Arseniy Batagov’un da kısa süre sonra forma giyebilecek duruma geleceği aktarıldı.

Savic ve Nwakaeme, Bayakşehir maçında yok

Karadeniz ekibinde, Stefan Savic ve Anthony Nwakaeme dışında eksik kalmadı. Savic ve Nwakaeme’nin Başakşehir maçında forma giyme şansları bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler