Trabzonspor Zinedine Ferhat'ı transfer etmek istiyor

Akın Ungan
14.01.2022 - 14:49 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 15:02

Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın sıcak baktığı Nimes forması giyen Zinedine Ferhat transferi için temasa geçti. Zinedine Ferhat kimdir? İşte detaylar...

Trabzonspor Zinedine Ferhat'ı transfer etmek istiyor

Süper Lig'de 49 puan ile lider olan Trabzonspor, ara transfer döneminde yapmayı planladığı takviyeler ile daha güçlü hale gelmek istiyor. Daha önce Edin Visca, Jean Evrard Kouassi ve Tymoteuzs Puchacz transferleri ile ses getiren Bordo-Mavililer, bir kanat takviyesi daha yapmak istiyor.

Abdullah Avcı oyuncuya sıcak

Fransa'nın Foot Mercato gazetesinde çıkan habere göre Trabzonspor, Ligue 2 ekiplerinden Nimes takımında forma giyen Zinedine Ferhat ile ilgileniyor. Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Ferhat, Nimes'ten ayrılığa sıcak bakıyor. Abdullah Avcı'nın da oyuncunun futbol anlayışının, Trabzonspor'a uygun olduğunu ve futbolcu gurubu ile anlaşabildiğini düşünmesi üzerine Karadeniz ekibi, Zinedine Ferhat transferine yoğunlaştı.

Zinedine Ferhat kimdir?

1 Mart 1993 doğumlu Zinedine Ferhat, futbola Academie FAF'da başladı. Oradan USM Alger'e geçen Cezayirli oyuncu, Fransa'nın AC Le Havre takımına transfer oldu. 3 Temmuz 2019'da Nîmes Olympique'e imza atan 28 yaşındaki sağ kanat, bu sezon 7 karşılaşmada görev aldı. Ferhat, çıktığı maçlarda skora etkide bulunamadı.

Kariyer boyunca 311 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 29 kez gol sevinci yaşarken, 82 kez de asist yaptı. Zinedine Ferhat'ın güncel piyasa değerinin, 4,5 Milyon Euro olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler