Trabzonspor'a Denswil'den Kötü Haber!

İsa Kethüda
04.05.2022 - 17:19 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 17:26

Trabzonspor haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Antalyaspor maçında sakatlanan Stefano Denswil'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Trabzonspor'a Denswil'den Kötü Haber!

Trabzonspor Doktoru Hakan Çelik, Hollandalı oyuncu Stefano Denswil'in sol bacak arka adalesinde 1. derece kas yaralanması tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine başlandığını bildirdi.

Trabzonspor Doktoru Hakan Çelik, kulübün internet sitesinde Stefano Denswil’in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

1. derece kas yaralanması tespit edildi

Hakan Çelik, "Hafta sonu oynadığımız Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında sol arka adalesinden sakatlanan Stefano Denswil’in bugün çekilen MR’ında sol bacak arka adalesinde 1. derece kas yaralanması tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.” dedi.

"Amerika'dan bile mesajlar aldım"

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde Hollanda basınına konuşan Stefano Denswil, "Amerika'dan bile mesajlar aldım. Fransa'dan ve Hollanda'dan da çokça. Lahey (Den Haag) ve Rotterdam'daki partilerin görüntülerini gördüm. Türklerin Bize her yer Trabzon'u buradan geliyor. Nerede olduğumuz önemli değil, biz her zaman Trabzon'da kalacağız.


Bir taraftar formamı çıkardı, diğeri şortumu istedi. Bir noktadan sonra durum neredeyse kavgaya dönüştü. Anlıyorum çünkü uzun süredir şampiyonluğun hayalini kuruyorlardı.

"Biz, Türkiye'nin Napolisi'yiz"

Türkiye'de gittiğimiz her yerde insanlar Trabzon'dan nefret ediyordu. Biz, Türkiye'nin Napolisi'yiz. Dolayısıyla kazandığımız şampiyonluk her şeyi daha da güzelleştirdi. Trabzon'dan nefret etmeleri bizi daha çok motive etti" ifadelerini kullandı. 

Bordo-mavili takımla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hollandalı sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 29 maçta 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler