Trabzonspor'a geçit vermeyen Okan Koçuk, maç sonu konuştu!

Orhan Gülek
19.01.2022 - 22:17 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 22:38

Süper Lig'in 22. haftasında lider Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Giresunspor'da 90+5'te Bakasetas penaltısın kurtaran Okan Kocuk maç sonu konuştu.

Trabzonspor'a geçit vermeyen Okan Koçuk, maç sonu konuştu!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 22. haftasına 50 puanla lider konumda çıkan Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Giresunspor'u ağırladı.  İlk yarısı sessiz geçen maçta goller ikinci yarıda geldi. Umut Nayır'ın 68'de attığı gole 78'de Cornelius karşılık verdi. 90+5'te Bakasetas penaltı kaçırdı. Tekrar edilen penaltıda Bakasetas'ın penaltısını yine Okan Kocuk kurtardı.

Karşılaşma sonrası Giresunspor'da yıldızlaşan Okan Kocuk açıklamalarda bulundu.

 "Arkadaşlarımız her şeyini verdi bugün"

Karşılaşmada iki kez kurtardığı penaltı kararlarına değinen Kocuk "Penaltı olduğunda tabii üzüldük, çünkü gerçekten sahada çok iyi performans gösterdik. Çok da eksik geldik, cezalılar, Afrika Kupası'na gidenler... Oyuncu değişikliği bile zor yapıyoruz. Arkadaşlarımız her şeyini verdi bugün. Belki de 3 puanı hak ettik. 1 puan ile ayrılıyoruz. Son dakika penaltı olunca üzüldüm, mağlup da olabilirdik. Penaltı oldu, çıkardım ama tekrarlandı. Alper hoca sizden erken giren biri var. Tekrarlandı ve onu da çıkardım. Çok şükür buradan 1 puan alıp gidiyoruz." dedi.

"Aynı yere atmayacağını düşündüm"

Mücadele öncesi penaltılara çalışıp çalışmadığı sorusuna da cevap veren Kocuk "Bizim penaltı kaleci antrenörümüz İlker Avcıbay var. Onunla maçtan önce sürekli bakıyoruz ama Bakasetas'ın nereye vuracağını bana gösterdi. Ben de bekledim son ana kadar ayağıma vurdu. İkinci penaltıyı da onun kullanacağını ve aynı yere atmayacağını düşündüm. Diğer tarafa atladım ve çıkardım."  dedi.

 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un sirtakisine Okan Kocuk engel oldu
Habere Git

Öte yandan opta verilerine göre  Giresunspor file bekçisi Okan Kocuk, Süper Lig'de kalesine gelen son 24 şutun 20'sini kurtardı. 

Senin için hazırladığımız haberler