Trabzonspor'a genç kaleci... Transfer resmen açıklandı!

14.07.2019 - 11:31 | Son Güncellenme: 14.07.2019 - 14:31

Trabzonspor'a genç kaleci... Transfer resmen açıklandı!

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın'dan son dakika transfer açıklaması geldi.

Eyüp Arın, Adanaspor'un genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat'ın Trabzonspor'a transfer olduğu söyledi.

İşte detaylar...

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Eyüp Arın şu ifadeleri kullandı:

Adanaspor'un her zaman hedefi büyüktür. Hedeflerimizin sonu yok. Hedeflerimiz doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takımımızda eksik pozisyonlarımız var.

'İrfan Can, Trabzonspor'a transfer oldu'

Kaleci transferimiz mutlaka olacak. Çünkü genç kalecimiz İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor'a transfer oldu. İrfan Can dün Trabzon'a gitti. Hafta içerisinde imzalar atılacak. İrfan Can gelecek sezon Trabzonspor forması giyecek. İrfan Can çok önemli bir camiaya gitti. Bizler adına bu transfer gurur verici. Goran da iyi bir kaleci. Geçen sezon hem Goran hem de İrfan Can güven veriyordu.Bu sezon yapacağımız transferle kalede yine rekabet olacak. 

Tiago, Sami Can, Ergin ve Roni, Adanaspor'a dönecek mi?

Tiago, Sami Can Keskin, Ergin Keleş ve Roni gibi Adanaspor'dan ayrılan oyuncuların tekrar Adanaspor'a dönmek istemesi gurur verici bir olay. Bu oyuncuların birkaçı ile kontak halindeyiz. Ekonomik anlamda ciddi problemler yaşıyoruz. Adanaspor olarak transferleri bekleme içerisindeyiz. 

'Altyapı mecburiyet olmamalı'

Ülkemizde altyapı mecburiyet olmamalı. Altyapı için tesisi olmayan biz de dahil birçok kulübümüz var. Hep altyapı altyapı diyoruz ama tesis yok. Altyapılarımıza tesis kazandıracağız sonra da isteyeceğiz. Tesis olmadan oyuncu yetişmesi çok zor.

'Kırgınlıklar son bulmalı'

7 Temmuz Dünya Adanasporlular Günü'nde bulunarak camiayı bütünleştirme adına bir adım attık artık kırgınlıklar son bulmalı.

Senin için hazırladığımız haberler