Trabzonspor, Sandro Kulenovic’i Transfer Etmek İstiyor

05.07.2023 - 10:57 | Son Güncellenme: 05.07.2023 - 11:06

Süper Lig ekibi Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürürken gündemine yine bir Hırvat oyuncu aldı. Bordo-Mavililer, Sandro Kulenovic’i transfer etmek istiyor. Detaylar...

Trabzonspor, Sandro Kulenovic’i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Nenad Bjelica önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'da gündemine Hırvat golcü geldi. Bordo-Mavililer, Dinamo Zagreb forması giyen Sandro Kulenovic'i transfer etmek istiyor. Detaylar...

Trabzonspor, Sandro Kulenovic'i gündemine aldı

Fanatik'te yer alan habere göre, Bordo-Mavililer, Sandro Kulenovic’i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Siyah-Beyazlılar genç oyuncuyu ileri uçta rotasyon olarak kullanmak istediği ifade edildi. 

Lokomativa’da kiralık oynuyor

2 sezondur ülkesinin takımlarından Lokomativa’da kiralık olarak görev yapan 23 yaşındaki oyuncunun, DinamoZagreb ile 2 yıllık kontratı kaldı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor iki oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladı!
Habere Git

Kulenovic, ayrılmak istiyor

Hırvat basınında yer alan haberlere göre Kulenovic, Bjelica ile çalışmak istiyor. 1.91 boyundaki pivot santrforun ise 2 milyon Euro’nun altında bir bonservis bedeli ile takıma katılması düşünülüyor.

Dinamo Zagreb, kolaylık sağlayacak

Hırvat ekibi Dinamo Zagreb, genç oyuncuyu gelecek sezon takım planmasında yer vermeyecek. Zagreb, genç oyuncunun bonservisi ile ayrılmasına izin vereceği iddia edildi. İstenilen bonservis bedelinde ise kolaylık sağlaması bekleniliyor.

Sandro Kulenovic’in istatistikleri

Kariyerinde 216 karşılaşmada görev alan genç oyuncu 53 gol atarken 18 asist yapma başarısı elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler