Trabzonspor'a kupanın ardından bir kötü haber daha!

Burak Alaca
24.05.2024 - 11:54 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 12:50

Dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a mağlup olan Trabzonspor'un Avrupa takvimi belli oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor'a kupanın ardından bir kötü haber daha!

AJANSSPOR-HABER

Dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalide Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Trabzonspor'un Avrupa kupalarındaki takvimi netleşti.

Trabzonspor'a kötü haber! Sezon erken başlıyor...

Süper Lig'i 3. sırada tamamlamayı garantileyen Karadeniz temsilcisi dün kupada alınan sonucun ardından sezonu rakiplerinden 1 ay erken açacak.

Trabzonspor ve Başakşehir 1 ay önce başlıyor

Süper Lig'i 3. sırada bitiren Trabzonspor ve 4. RAMS Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlayacak. İki temsilcimizin karşılaşmaları 25 Temmuz'da oynanacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Abdullah Avcı isyanı! Fatih Tekke sesleri...
Habere Git

Beşiktaş Avrupa Ligi'ne bir adım uzakta

Türkiye Kupası'nı şampiyonluk ile tamamlayan Beşiktaş ise Avrupa mücadelesine UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 22 Ağustos'ta oynanacak maç ile başlayacak.

Şampiyonluk takvimi bir ay öteleyecek

Süper Lig'de son haftaya taşınınan Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışını zaferle noktalayan taraf UEFA Şampiyonlar Ligi'ne play-off etabında başlayacakken (20-21 Ağustos), ikinci bitiren taraf ise 2. ön eleme turundan Avrupa macerasına atılacak. (23-24 Temmuz)

Senin için hazırladığımız haberler