Trabzonspor'a müjdeli haber!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Trabzonspor'a müjdeli haber!

Son 5 Haber

Lille'in Aral Şimşir planı bozuldu, Başar Önal'ı transfer etti

12 Dev Adam'ın Dünya Kupası yolu: 3 takımla 6 maç!

Galatasaray'da Lucas Torreira açıkladı: "Görüşmelerimiz sürüyor"

Fenerbahçe'den Mason Greenwood için harcama limiti ayarı

Mauro Icardi'nin Galatasaray'dan talebi ortaya çıktı! Menajeri, Dursun Özbek ile son kez görüşecek
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Trabzonspor'a müjdeli haber!
Ayak tarak kemiğinden sakatlanarak 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ekuban'ın sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği ve iyileşme sürecinde bir sorun olmadığı ifade edildi.
Geçtiğimiz ay idman sırasında stoper Ivanildo Fernandes ile girdiği ikili mücadele sonrasında ayak tarak kemiğinde kırık oluşan Caleb Ekuban’ın yaklaşık 1.5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Trabzonspor'dan edinilen bilgilere göre de Ganalı futbolcunun sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi.
Alçısı çıkarılan 25 yaşındaki golcünün, yaklaşık olarak 10 gün içerisinde takım ile birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. Bu sezon 7 maça çıkan Ekuban, 5 kez rakip fileleri havalandırmıştı. (Fanatik)