Trabzonspor'a Okay Yokuşlu müjdesi

Cem Ergün
21.07.2024 - 00:30 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 00:48

Trendyol Süper Lig devi Trabzonspor, A Milli Takım'ın ve West Bromwich Albion'un yıldızı Okay Yokuşlu'yu transfer etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'a Okay Yokuşlu müjdesi

AJANSSPOR - HABER

Teknik direktör Abdullah Avcı liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, transferlerinin bir bir açıkladı. Kadrosuna takviye yapmaya devam eden Bordo-Mavililer, Okay Yokuşlu transferinde mutlu sona yakın.

Okay Yokuşlu, Trabzonspor'a yakın

61saat'te yer alan haberde, Trabzonspor'un İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'un formasını giyen 30 yaşındaki Türk orta saha Okay Yokuşlu'nun transferini bitirmeye yakın olduğu kaydedildi.

Çıkan haberde Milli yıldızın, Karadeniz ekibinde forma giymeyi kabul ettiği belirtilirken, West Bromwich ile yapılan pazarlıklarda da son aşamaya gelindiği ifade edildi.

Trabzon yerel basınından Haluk Ayyıldız'ın verdiği bilgiye göre ise; Okay Yokuşlu, transferin resmiyet kazanması halinde Bordo-Mavili kulüpten senelik 1 milyon 800 bin Euro kazanacak.

Trabzonspor'da 106 maça çıktı

Okay Yokuşlu daha önce 2015-2018 yılları arasında Türkiye'de Trabzonspor'da forma giydi. Fırtına ile 106 maça çıkan Okay, 10 gol ve 7 asiste imza attı.

Son sezon performansı

Geçtiğimiz sezon ise West Bromwich Albion ile 44 maçta sahaya çıkan Okay, 1 gol ve 1 asist kaydetti. Yıldız ismin İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi 2025 yazında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler