Trabzonspor'a transferde Paul Onuachu müjdesi

Özgür Koç
02.07.2024 - 15:13 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 15:16

Trabzonspor'un yeni sezonda da kadrosunda tutmak istediği Nijeryalı santrfor Paul Onuachu için kulübü Southampton'ın yüksek bonservis inadı kırılmaya başladı.

Trabzonspor'a transferde Paul Onuachu müjdesi

AJANSSPOR - HABER

Santrfor mevkiinde önceliği Paul Onuachu'ya veren Karadeniz ekibi, bu transferdeki ısrarını sürdürüyor. Yönetim, geçen sezon kiralık olarak bordo mavili formayı giyen Nijeryalı golcüyü yeniden kadrosuna katabilmek için büyük çaba gösteriyor.

Southampton'ın inadı kırılıyor

TRT Spor'un haberine göre; Trabzonspor'un Onuachu için yaptığı teklifleri geri çeviren ve 15 milyon avroluk bonservis talebinde direten Southampton'ın inadı kırılmaya başladı. Bunda tecrübeli santrforun Karadeniz ekibinde oynama isteğinin de büyük rol oynadığı öğrenildi. 

Birçok formül masada

Trabzonspor yönetimi, satın alma opsiyonlu kiralama, bonservisiyle alma ve Southampton'ın çoğunluk hissesine sahip olduğu Göztepe'ye oyuncu verme gibi birçok formülü masaya getirdi.

İlerleyen süreçte daha somut gelişmeler yaşanması bekleniyor. Paul Onuachu, geçen sezon Trabzonspor formasıyla 25 resmi maçta 17 kez fileleri sarsmış, 4 de gol pası vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler