Trabzonspor'a Premier Lig'den sol bek, Türkiye'den rakip!

12.05.2021 - 09:55 | Son Güncellenme: 12.05.2021 - 13:50

Trabzonspor transfer haberi... Gelecek sezon sol bek transferi yapacak olan Trabzonspor, Premier Lig'den bir oyuncuyu istiyor. Neil Taylor ile anlaşma sağlandı mı? İşte yanıtı...

Trabzonspor'a Premier Lig'den sol bek, Türkiye'den rakip!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 4. sırada tamamlamayı garantileyen Trabzonspor, gelecek sezon için transferde atağa kalktı. İngiliz basını, bordo-mavililerin sol bek transferindeki hamlesini yazdı. Detaylar haberde... 

Trabzonspor sol bek için atağa kalktı

The Sun'ın haberine göre; Trabzonspor, Aston Villa forması giyen 32 yaşındaki sol bek Neil Taylor’ın transferi için devreye girdi. Bordo-mavililer bu transferi mutlak suretle bitirmek istiyor. 

Neil Taylor transferinde Başakşehir rakip oldu

1.76 boyndaki Galli futbolcunun kontratı sezon sonu itibarıyla bitecek. Ancak; bu transferde Trabzonspor'a bir rakip çıktı. Habere göre; Medipol Başakşehir de bu futbolcuyu transfer havuzunda tutuyor ve menajeriyle temas kurdu.

Taylor bu sezon kaç maçta oynadı?

Galler Milli Takımı'nda 43 maçta oynayan Neil Taylor, bu sezon 4 maçta oynadı ve 1 asist yaptı. Futbolcu daha önce Swansea City forması da giydi. Bordo-mavili takımda şu anda sol bekte Marlon oynuyor.

Marlon'un Trabzonspor'daki performansı 

Bu sezon Brezilyalı sol bek oyuncusu 35 maçta 1 asist üretti. Futbolcu, geçen sezon da 3 maçta 1 asist yapmıştı. Marlon'un performansından teknik patron Abdullah Avcı'nın memnun olmadığı biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler