Trabzonspor Crystal Palace'dan Kouyate'yi Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
02.06.2022 - 11:22 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 11:29

Trabzonspor'da son dakika haberi: Fırtına ön libero transferi için düğmeye bastı ve Premier Lig'den bir yıldızla temasa geçti. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor Crystal Palace'dan Kouyate'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve gelecek sezon Avrupa'da mücadele edecek olan Trabzonspor transferde atağa geçti. 

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren bordo-mavili yönetim listesini belirledi.

Ceikhou Kouyate'ye teklif yapıldı

Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor,  Cyrstal Palace ile sözleşmesi sona eren, geçen yaz transfer dönemi ve devre arasında da girişim yapılan Ceikhou Kouyate'ye teklif yaptı.

Avcı 'joker' olduğu için ısrarcı 

West Ham’dan ayrıldıktan sonra Palace’ta da takımın vazgeçilmezi olmayı başaran Kouyate, 5 sezondur Premier Lig'de 30 maç üstü şans buldu. Savunmanın göbeğinde olduğu kadar orta sahada da son derece başarılı işler yapan Kouyate’yi Abdullah Avcı en çok da bu yüzden istiyor. Her iki mevkii de de Devler Ligi’ni düşünerek kaliteli bir ayağa sahip olmak isteyen başarılı hoca transferin bitmesini dört gözle bekliyor.

Menajerinden açıklama geldi

Kouyate'nin Türkiye yetkilisi Saffet Balkan, "Kouyate için uzun yıllardır Türkiye kulüpleri girişim yapıyor. Ancak hep yüksek bonservis bedelleri buna engel olmuştu. Şu anda bonservisi elinde. Türkiye’den 2 teklifimiz var. Acele etmiyoruz. En doğru kararı vermek istiyoruz. Sayın Ahmet Ağaoğlu ile devre arasında bir görüşmemiz olmuştu. Kendilerine ilgileri için teşekkür ediyorum. Kouyate de müslüman bir ülkede kariyerini devam ettirmeye sıcak bakıyor. Umarım her iki taraf için de hayırlısı olur" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler