Giray Bulak'tan Trabzonspor Ve Sergen Yalçın Açıklaması

Akın Ungan
07.04.2023 - 15:56 | Son Güncellenme: 07.04.2023 - 16:12

Son dakika | Trabzonspor'un eski teknik direktörü Giray Bulak, Fırtına'daki değişim sürecini ve Sergen Yalçın iddialarını yorumladı. İşte detaylar...

Giray Bulak'tan Trabzonspor Ve Sergen Yalçın Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'da 1999-2001 sezonları arasında teknik direktörlük görevi yapan Giray Bulak, Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu. Bulak, Bordo-Mavililer'deki değişim sürecini değerlendirdi. Bulak, Sergen Yalçın'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti. 

Teklifleri reddettiği için pişman

Denizlispor'daki ayrılık sürecinden bahseden deneyimli teknik direktör, gelen teklifleri reddettiği için pişman olduğunu söyledi.

"1. Lig'de 3 takımdan teklif aldım"

Giray Bulak, "Denizlispor'da çalışırken 1. Lig'den devre arasında 3-4 takımdan teklif aldım ancak kabul etmedim. Keşke bu teklifleri kabul etseydim" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Jorge Jesus'a özel teklif!
Habere Git

"Giray Bulak istifa diye bağrılmasını anlamadım"

Sözlerine devam eden Giray Bulak, "Çünkü yaşanan süreçte 'Giray Bulak istifa' diye bağrılmasını anlamadım. Bu ülkede konuşmayacaksın, karışmayacaksın orta yolcu olacaksın ve aranan insan olacaksın. Maalesef biz konuşunca birilerinin işine gelmiyor" dedi.

"Trabzonspor'a kırıldım, 3 yıldır Trabzon'a da gitmiyorum"

Giray Bulak, Trabzonspor'a kırgın olduğunu açıkladı: "Trabzonluyum, Trabzonsporluyum ama kendi bahçenizin meyvesi ekşi oluyor. Trabzonspor'a kırıldım, 3 yıldır Trabzon'a da gitmiyorum"

"Sergen Yalçın Trabzonspor'a yakışır"

Trabzonspor ile Sergen Yalçın iddialarını değerlendiren Bulak, "Bir teknik direktör değişikliği var; Sergen Yalçın'ın ismi ön planda Sergen Yalçın Trabzonspor'a yakışır. Sergen Yalçın ile Trabzonspor'da çalıştım. O dönem Mehmet Ali Bey (Yılmaz) başkanlığı bırakmasaydı şampiyon bizdik. Evet iddialı bir söylem ancak şampiyon olacaktık ve değişim oldu" dedi.

İlgini Çekebilir
Kartal'a dünya yıldızı
Habere Git

Giray Bulak'ın Denizlispor performansı

Kasım 2022'de Denizlispor'a imza atan Giray Bulak, Mart 2023'te kulüple yollarını ayırdı. Yeşil-Siyahlılar ile 17 resmi müsabakaya çıkan Bulak, 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler