Trabzonspor’a son dakika darbesi! Maça 2 saat kala kadrodan çıktı

08.03.2021 - 14:17 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 15:24

Süper Lig haberleri… Ligin 29. haftasında bugün Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak Trabzonspor’a golcü futbolcusu Djaniny Semedo’dan kötü haber geldi. İşte detaylar…

Trabzonspor’a son dakika darbesi! Maça 2 saat kala kadrodan çıktı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de bugün Aytemiz Alanyaspor ile karşıj karşıya gelecek olan Trabzonspor’da Djaniny üzüntüsü yaşanıyor. Golcü futbolcu yaşadığı sakatlık nedeniyle Alanyaspor maçına 2 saat kala kadrodan çıkarıldı.

Kaslarında gerilme tespit edildi

Konuyla ilgili bordo mavili kulüp tarafından yapılan bilgilendirmede, "Doktorumuz Op. Dr. Hakan Çelik, Djaniny Semedo’nun sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Çelik, “Oyuncumuzun yorgunluğa bağlı her iki bacak baldır kaslarında yaşadığı gerilme nedeniyle tedavisi devam etmektedir. Bu nedenle oyuncumuz, maç kadrosuna dahil edilmemiştir” dedi." ifadeleri yer aldı.

Djaniny dışında 3 eksik daha

Trabzonspor'da Djaniny bu sezon 21 Süpr Lig maçında forma giyerken 4 gol kaydetti. Bordo mavililerde bu oyuncunun yanı sıra Abdülkadir Ömür, Kamil Ahmet Çörekçi ve Trondsen'in de sakatlıkları bulunuyor. 

Süper Lig’in 29. Haftasında Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor’u karşı karşıya getirecek maç Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı’na saat 16.00’da oynanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler