Trabzonspor'a Sörloth sonrası Ada'dan yeni transfer!

11.08.2020 - 11:08 | Son Güncellenme: 11.08.2020 - 11:12

Trabzonspor kadrosuna takviye yapacak mı? İngiltere'den hangi forvet oyuncusu Trabzonspor'un transfer listesinde? Sörloth sonrası Ada'dan Trabzonspor'a yeni forvet...

Trabzonspor'a Sörloth sonrası Ada'dan yeni transfer!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer forvet transferi yapacak mı? Alexander Sörloth kalacak mı? Yanına mı golcü aranıyor? İşte yanıtı...

Trabzonspor'un forvet transferindeki hedefi Ajeti

Trabzonspor, forvet hattını kuvvetlendirebilmek için çalışmalara başladı. Sabah'ın haberine göre; Fırtına, İngiliz ekibi West Ham'ın İsviçreli forveti Albian Ajeti'yi transfer gündemine aldı.

Ajeti transferinde Trabzonspor'a rakip Celtic

Bordo-mavililer, yeni sezonda maç sayısının fazla oluşunu da dikkate aldı. Trabzonspor'a, Ajeti transferinde rakip olan kulübün ise İskoç ekibi Celtic olduğu öğrenildi.

West Ham, oyuncu gelişsin istiyor

İngilizler, futbolcuyu daha da gelişebileceği bir kulübe göndermeyi planlıyor. Sörloth'un Karadeniz ekibinde yaptığı patlama Trabzonspor açısından da avantaj olarak gösteriliyor. West Ham, futbolcuyu 8 milyon 700 bin Euro'ya transfer etmişti.

Ajeti geçen sezon kaç gol attı?

Geçen sezon 13 maçta West Ham forması giyen Ajeti'nin gol ve asisti bulunmuyor. Futbolcu, 2018-19 sezonunda ise Basel'de 46 maçta 22 gol 4 asistlik performansla tüm dikkatleri üstüne çekmiş ve böylece Ada'nın yolunu tutmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler