Trabzonspor'a stoper Belçika'dan! Simon Deli, yeşil ışık yaktı

Orhan Gülek
20.08.2021 - 17:58 | Son Güncellenme: 20.08.2021 - 18:02

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor, stoper bölgesine yapacağı takviye için Simon Deli ile temaslarına devam ediyor.

Trabzonspor'a stoper Belçika'dan! Simon Deli, yeşil ışık yaktı

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında konuk ettiği Roma'ya 2-1 mağlup olan ancak güzel futboluyla taraftarına umut veren Trabzonspor, bir yandan da transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Bugüne kadar Peres, Gervinho, Koita, Hamsik, Dorukhan, İsmail Köybaşı ve son olarak Cornelius'u kadrosuna katan Trabzonspor, stoper bölgesine bir takviye daha yapmak istiyor.

CNNTürk'ün haberine göre Karadeniz temsilcisi, Vitor Hugo ve Edgar Ié ile uyumlu iyi bir stoper daha almak için Club Brugge forması giyen Simon Deli'yi renklerine bağlamak istiyor.

Simon Deli, Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakıyor

Trabzonspor'un scout ekibinin uzun süredir takip ettiği ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın da alınması doğrultusunda onay verdiği 29 yaşındaki oyuncu için resmi görüşmeler başladı. Fildişili oyuncu Trabzonspor'a gelmeye sıcak bakarken, kulübü ile pazarlıklar sürüyor.

1 senelik kontratı kalan futbolcu için Belçika ekibi 2,5 milyon euro istiyor.

Geçen sezon, Slavia Prag'da kiralık oynadı

Simone Deli, geçtiğimiz sezonu Çekya ligi ekiplerinden Slavia Prag'da kiralık olarak geçirdi. Sezonda 33 maçta forma giyen savunma oyuncusu, 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler