Trabzonspor'a transferde kötü haber! Teklif kabul edilmedi

12.08.2024 - 11:03 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 11:18

Transfer haberleri. Süper Lig'in ilk hafta maçında Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor'a transferden kötü haber geldi. İşte detaylar.

Trabzonspor'a transferde kötü haber! Teklif kabul edilmedi

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e sahasında mağlup olan ve Trendyol Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

"Transferlerimizi oyun planlarına göre yapıyoruz"

Avcı, "Trabzonspor zirveye oynayacaktır, yarışın içinde olacaktır. Trabzonspor vazgeçmez, ben de vazgeçmem. Transferlerimizi oyun planlarına göre yapıyoruz. Çünkü Trabzonspor büyük bir kulüptür, ona göre oyun oynaması lazım. Ona göre oyuncu profilleri olması lazım.

"Eksiklerimiz az kaldı, tamamlanacak"

Trabzonspor yarışacaktır, bu takım iyi bir takım olacak. Bu takımın temellerini atıyorum, onun için bu takımın neler yapabileceğini daha sonra görecekler. Eksiklerimiz az kaldı, tamamlanacak" ifadelerini kullandı.

Draguş, Cihan, Ozan, Savic, Lundstram, Barisic, Okay, Nwakaeme, Pedro ve Batagov'u kadrosuna katan Bordo-Mavili takım, Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya'da forma giyen savunma oyuncusu Samuel Gigot için kulübüne teklif yaptı.

Samuel Gigot, Trabzonspor'u reddetti

Lamarseillaise.fr sitesinde yer alan habere göre; Fransız ekibinin, Trabzonspor ile anlaşmaya vardığı ancak 30 yaşındaki savunma futbolcusunun Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığı nedeniyle Bordo--Mavili takımın teklifini reddettiği belirtildi.

PAOK'un da listesinde

Trabzonspor'un teklifini kabul etmeyen Samuel Gigot için PAOK devreye girdi. Yıllık 1.5 milyon Dolar kazanan Fransız futbolcunun Yunan kulübünün de teklifini kabul etmediği öğrenildi.

Marsilya performansı

Kulübü Marsilya ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Gigot, çıktığı 66 karşılaşmada 5 gol ve 2 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Başarılı futbolcu kariyerinde AC Arles-Avignon, Kortrijk, KAA Gent ve Spartak Moskova formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler