Trabzonspor'a transferde Yusuf Yazıcı piyangosu!

04.05.2021 - 09:25 | Son Güncellenme: 04.05.2021 - 09:29

Trabzonspor, Lille'de oynayan Yusuf Yazıcı ile ilgili transfer gelişmelerini takip ediyor. Milan, Yusuf Yazıcı'yı alırsa Trabzonspor ne kazanacak? İşte yanıtı...

Trabzonspor'a transferde Yusuf Yazıcı piyangosu!

AJANSSPOR-HABER 

Fransa Ligi'nde Lille forması giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, kariyeri adına parlak bir dönem geçiriyor. Yusuf Yazıcı ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Yazıcı'ya İtalya'dan Milan talip. Peki, Yusuf Yazıcı Milan'a transfer olursa Trabzonspor ne kadar gelir elde edecek? Detaylar haberde...

Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın sözleşmesine madde koydurmuştu

Trabzonspor, 2019 yaz döneminde Yusuf Yazıcı'yı 17.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lille'e satmıştı. Yönetim, uzun süren görüşmelerin ardından bir sonraki satışa yüzde 20 pay maddesi koymuştu.

Milan ile Lille, Yusuf Yazıcı için pazarlıklara başladı

Fanatik'in haberine göre; uzun süredir adı İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal ile anılan Yusuf Yazıcı'nın transferi konusunda Milan ciddi. Habere göre; Hakan Çalhanoğlu'nun da oynadığı Milan, Lille ile pazarlıklara bile başladı. 

Trabzonspor da payını alacak

Lille'in Yusuf Yazıcı için 50 milyon Euro istediği iddia ediliyor. Eğer Yusuf bu şekilde yüksek bir bonservis bedeliyle İtalyan ekibine giderse, Trabzonspor da 6.5 milyon Euro elde edecek.

Tamamı transfere harcanacak

Dolayısıyla sadece Lille Kulübü değil, bordo-mavili yönetim de Yusuf’un Milan’a transferini dört gözle bekliyor. Yusuf Yazıcı’dan gelecek paranın tamamını transfere harcamayı planlayan Trabzonspor, şampiyonluk kadrosu oluşturma yolunda elini güçlendirmiş olacak. 

Yusuf Yazıcı'nın Lille'deki performansı 

Geçen sezon Lille'de 25 maçta 1 gol 4 asistlik performans sergileyen ve ciddi bir sakatlık da yaşayan Yusuf Yazıcı, bu sezon toplam 39 maçta 14 gol ve 5 asist üretti. 

Senin için hazırladığımız haberler