Trabzonspor'a Trezeguet piyangosu: Suudi Arabistan...

Ali Bozkurt
24.03.2024 - 12:17 | Son Güncellenme: 24.03.2024 - 12:22

Süper Lig devi Trabzonspor forması giyen Mısırlı oyuncu Trezeguet'i Suudi Arabistan ekipleri Al Nassr, Al Hilal ve A Ittihad'ın transfer etmek istediği iddia edildi.

Trabzonspor'a Trezeguet piyangosu: Suudi Arabistan...

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten hemen sonra 7 maçta forma giyen ve 5'inde gol atma başarısı elde eden Trezeguet'e Arap Yarım Adası'ndan büyük ilgi var. Mısırlı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen 3 Arap temsilcisi görüşmeler yapacağı iddia edildi.

Suudi ekipleri listesine aldı

Sabah'ta yer alan habere göre; Paul Onuachu ile birlikte takımın en skorer oyuncusu (10) unvanını elinde bulunduran Mısırlı yıldızla teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Al-Hilal, Al Ittihad ve Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr'ın yakından ilgilendiği belirtildi.

Dev bonservis bekleniliyor

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olarak gösterilen Trezeguet için Trabzonsppor'un Suudi ekiplerinden yüksek miktarda bonservis beklediği iddia edildi. Bordo-Mavililer, cezbedici bir teklif gelmesi halinde Mısırlı oyuncunun satışını değerlendirmeye alacağı ifade edildi.

Sene sonu ayrılabilir

Trabzonspor'da gösterdiği performans sonrası gelecek teklifleri değerlendirmeye almak isteyen Mısırlı oyuncu Trezeguet, sene sonunda Trabzon'dan ayrılabilir. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu 2 yıldır Fırtına'nın formasını giyiyor.

14 gole katkı sağladı

Trabzonspor'da bu sezon 22 maçta süre bulan Trezeguet, 10 gol attı ve 4 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler