Trabzonspor'a Trezeguet'ten Kötü Haber!

İsa Kethüda
22.03.2023 - 12:34 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 12:39

Trabzonspor haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor forması giyen ve Ümraniyespor karşılaşmasında sakatlanan Trezeguet'ten kötü haber geldi...

Trabzonspor'a Trezeguet'ten Kötü Haber!

Son lig maçında Adana Demirspor'u 4-1'le geçen Trabzonspor'un Ümraniyespor ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Mahmoud Trezeguet, sağ uyluk arka bölgesinde kas (hamstring) yaralanması sorunu yaşamıştı.

Trezeguet 5-6 hafta yok

Fanatik'te yer alan habere göre; Başarılı sol kanadın 3 hafta sahalardan ayrı kalması beklenirken yapılan son kontrollerle birlikte bu süre 5-6 haftaya çıktı.

Milli aradan sonra oynanacak Kayserispor maçında da oynamama ihtimali bulunan oyuncunun bir hafta sonra hafif tempolu antrenmanlarla kendisini denemeye başlayacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'un kalmak için 2 şartı var!
Habere Git

Yerine Markovic

Trezeguet'nin yokluğunda Adana Demirspor maçında bu bölgede Enis Bardhi oynarken Makedon futbolcu beklenen performansı gösteremedi. Trezeguet dönene kadar Markovic'in bu bölgede kullanılması bekleniyor.

Trezeguet'e talip var

Öte yandan, bu sezon beklentilerin altında kalan Trezeguet, 35 maçta 9 gol ve 6 asistlik bir performans ortaya koysa da istikrarlı bir görüntü çizmedi. 2026 yılına kadar kontratı bulunan Mısırlı oyuncuya ise talip çıktı. 

Al Ahly devrede

28 yaşındaki futbolcunun eski kulübü Al Ahly’nin devreye girdiği ve yaz döneminde Trezeguet’yi kadrosuna katmak istediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
TFF'nin kararına tepki göstermişti! Beşiktaş'tan, UEFA'ya başvuru...
Habere Git

Yıldız oyuncunun takımda kalıp, kalmayacağı ise sezon sonuna kadar gösterdiği performans doğrultusunda belli olacak. Trezeguet’nin de henüz kararını vermediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler