Trabzonspor'a Yusuf piyangosu!

06.01.2021 - 18:35 | Son Güncellenme: 06.01.2021 - 18:39

Fransa’nın Lille takımında bu sezon başarılı bir grafik çizen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Avrupa'da dev kulüplerin radarında. Peki milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı'yı hangi takımlar istiyor, transfer gerçekleşirse Trabzonspor bu transferden para alabilecek mi? İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'a Yusuf piyangosu!

AJANSSPOR- HABER

Lille ile sezona harika bir başlangıç yapan milli yıldızımız, Juventus dahil olmak üzere Avrupa'da birçok büyük kulübün radarına girdi.

 

Le10sport kaynaklarına göre Çizme’den Juventus ve Inter Milan, milli yıldızımız ile yakından ilgileniyor fakat herhangi resmi bir teklifte bulunmadılar.

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen’de Yusuf Yazıcı ile ilgilenen kulüpler arasında. Lille, ara transfer döneminde bu transferin gerçekleşmesine sıcak bakmasa da, önümüzdeki aylarda hareketlilik sürecek. İlgilenen takımların Yusuf için en az 40-45 milyon Euro’yu gözden çıkarması gerekecek.

TRABZONSPOR’A BÜYÜK GELİR

Yazıcı, Trabzonspor'dan Lille'e 17.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Daha sonra Lille, 25 maç oynattığı için 1 milyon Euro daha ödedi. Trabzonspor, Yusuf’un başka bir takıma transfer olması halinde %20’lik bir pay alma hakkına sahip. 45 milyon Euro bedelle transfer olması durumunda Karadeniz ekibinin kasasına 9 milyon Euro girecek.

YUSUF YAZICI’NIN PERFORMANSI

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında 2 kez hat-trick yapma başarısı gösteren A Milli yıldızımız, bu sezon Ligue 1 ve UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında 22 maçta 11 gol ve 4 asistle başarılı bir performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler