Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak gelişmesi

08.01.2021 - 17:35 | Son Güncellenme: 08.01.2021 - 17:40

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'da eleştirilerin hedef noktası haline gelen Abdülkadir Parmak ile ilgili yeni bir gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak gelişmesi

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz günlerde takımdan ayrılmak istediği için yönetime başvuran Abdülkadir Parmak ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı...

Ayrılmak istemişti...

61 saat'te yer alan habere göre; Trabzonspor’da geçtiğimiz haftalarda eleştirilerin odak noktası haline gelen, daha sonrada ailesine taraftarlar tarafından hakaretlerde bulunulan Abdulkadir Parmak ayrılmak istediğini yönetime bildirmişti.

İzin çıkmadı

Ayrılık düşüncesinin yersiz olduğunu hem yönetim hem de teknik heyet tarafından oyuncuya bildirilirken bordo mavili kulüp oyuncuyu iki haftalık rehabilitasyon sürecine almıştı.

Toparlanma sürecine girdi

Medyadan ve spekülasyondan uzak tutulan ve sadece futbola odaklanması sağlanan 26 yaşındaki orta saha toparlanma sürecine girdi.

Ayrılma ihtimali düşük

Aldığı kararı tekrar gözden geçiren Abdulkadir Parmak’ın ayrılma ihtimalinin düştüğü öğrenilirken ciddi bir teklifin gelmesi halinde ise taraflar masaya oturacak. Bu sezon 15 mücadelede 1.144 dakika forma giyen Abdulkadir Parmak skor üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler