Trabzonspor'da Abdullah Avcı 9 transfer istedi! Genç oyuncular listede...

Salim Manav
01.05.2021 - 09:51 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 09:55

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ile İstanbul’da bir araya gelen Abdullah Avcı, ilk 11’de oynayabilecek 5 transfer ve kadro derinliği açısından 4 futbolcu daha istiyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı 9 transfer istedi! Genç oyuncular listede...

Trabzonspor'da gelecek sezonun planlaması yapıldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Abdullah Avcı, İstanbul'da kritik bir toplantı yaptı. Toplantının öncelikli gündem maddesini transfer oluştururken, şu ana konular masaya yatırıldı.

Sabah'ın haberine göre teknik direktör Abdullah Avcı, transfer dönemi içerisinde ilk 11'de doğrudan oynayacak 5 transfer istedi. Bu transferlerin mevkileri olarak ise sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat ve forvet olarak belirlendi.

Avcı, ayrıca kadro derinliği için rotasyonda da oynayabilecek 4 takviye daha istedi. Bu isimlerin genç oyuncular da olabileceği belirtilirken liste yönetim kuruluna sunuldu. 

3 oyunu listede

Bu isimlerin Bursaspor'dan orta saha Emirhan Aydoğan, Ankara Keçiörengücü'nden sol kanat Barış Alper Yılmaz ve Çorum FK'dan sol bek Nafican Yardımcı olduğu ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler