Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Sörloth kararı!

Salim Manav
17.07.2021 - 08:49 | Son Güncellenme: 17.07.2021 - 08:52

Kritik bölgelere transferler gerçekleştiren Trabzonspor, golcü olarak Koita’yı kadrosuna kattı. Ancak ana hedef Alexander Sörloth... İşte detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Sörloth kararı!

Trabzonspor'da sağ beke Bruno Peres, orta sahaya Marek Hamsik, kanada Gervinho, forvete de Fode Koita transfer edilmişti. Takımda Djaniny Semedo, Fode Koita gibi golcüler var ancak bordo-mavililerin kalbi transfer döneminin başından beri Alexander Sörloth için çarpıyor.

Fotomaç'ın haberine göre Norveçli futbolcu, RB Leipzig'in sezon öncesi antrenmanlarında etkili olsa da Alman temsilcisinin teknik direktörü Jesse Marsch onu as kadrosunda düşünmüyor. Yedekte beklemesindense 1 sezon kiralık oynamasına sıcak bakılıyor.

Trabzonspor'da yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı, menajerler ve taraftar dört koldan Alexander Sörloth için uğraşıyor. Fırtına'da herkes eski gol kralına yeniden bordomavili formayı giydirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Yönetim bu konuda bayağı umutlu. Abdullah Avcı bu sezon tecrübeli yıldızlarla donatılan kadroya 25 yaşındaki golcüyü de bekliyor. Deneyimli hoca böylece kusursuz bir 11'e ve güçlü bir kulübeye sahip olacak. Bordo-mavili ekip sabırla Sörloth'un gelişini bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler