Trabzonspor'da Cornelius, Beşiktaş beraberliğini değerlendirdi

03.04.2022 - 22:55 | Son Güncellenme: 03.04.2022 - 23:03

Süper Lig'in 31. haftası evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da takımın tek golünü atan Andreas Cornelius, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Trabzonspor'da Cornelius, Beşiktaş beraberliğini değerlendirdi

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, sahasında Beşiktaş ile Süper Lig'in 31. haftasında karşı karşıya geldi. Abdullah Avcı yönetimindeki liderliğini en yakın takipçisi Fenerbahçe'ye 14 puan fark atarak sürdüren Fırtına, yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile ilk maçına çıkan Beşiktaş'a diş geçiremedi. 56'da Andreas Cornelius'la Bordo-Mavililer 1-0 öne geçti, 69'da Beşiktaş Michy Batshuayi ile penaltı kaçırdı ancak 71'de Valentin Rosier sahneye çıktı ve 1-1'lik skoru tayin etti. 

Karşılaşmanın 56. dakikasında topu ağlara yollayarak takımını öne geçiren golü atan  Andreas Cornelius, maç sonu açıklamalarda bulundu.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş Newcastle Trabzonspor Aston Villa gibiydi"
Habere Git

"Hocam benden bunu istedi ve ben de yaptım"

Cornelius "Hocamız ben oyuna girdiğimde benden istediği şey topu arkadaşlarıma servis etmekti. Sıkıntı yaşadığımız maçlarda bunu kullanıyoruz. Hocam benden bunu istedi ve ben de yaptım. Rakibin arkasına sarkmak istiyordum. Hüseyin ile kontak kurduk ve bana pas attı. Güzel bir gol oldu." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler