Trabzonspor'da Ayrılık! Kouassi'nin Sözleşmesi Feshedildi

10.01.2023 - 23:01 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 00:50

Son dakika | Trabzonspor, bir futbolcu ile yolların ayrıldığını açıkladı. Jean Evrard Kouassi'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi. Detaylar...

Trabzonspor'da Ayrılık! Kouassi'nin Sözleşmesi Feshedildi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da bir ayrılık yaşandı. Karadeniz temsilcisi, bir futbolcusuyla yollarını ayırdı. Bordo-Mavili kulüp, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kouassi'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Trabzonspor, geçtiğimiz yılın Ocak ayında transfer ettiği 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jean Evrard Kouassi'nin sözleşmesini karşıklı anlaşarak feshetti. Bordo-Mavililer, Jean Evrard Kouassi'nin takımdan ayrıldığını kamuoyuna duyurdu.

Kulüp açıkladı

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile futbolcumuz Jean Evrard Kouassi arasındaki 12.01.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'dan istifa kararı! Son idmanına çıktı
Habere Git

Trabzonspor'a bedelsiz geldi

25 Eylül 1994 doğumlu Jean Evrard Kouassi, ülkesi Fildişi Sahili'nin Moossou takımında futbola başladı. Kariyerinde Hajduk Split, SH SIPG, WH Zall gibi takımlarda forma giyen sol kanat oyuncusu, 2022'nin Ocak ayında Trabzonspor'a bonservissiz olarak imza attı.

Karagümrük'e kiralandı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor'a gelen Jean Evrard Kouassi, bu sezonun başında Fatih Karagümrük'e kiralandı. Bu ay kiralık sözleşmesi biten Kouassi, Bordo Mavililer ile birliteliğini sonlandırdı.

Bu sezon toplam 21 maça çıktı

Jean Evrard Kouassi bu sezon Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2, Süper Lig'de ise ilk 5 hafta Trabzonspor forması giydi. Karagümrük'e transferinin ardından toplamda 21 maça çıkan 28 yaşındaki oyuncu, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kouassi, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verirken, 2 maçta ise sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Avcı'nın en kötü dönemi!
Habere Git

Avcı'nın ayrılığı gündemde

Öte yandan Trabzonspor'da bir ayrılık daha gündemde. Alınan sonuçların ardından düşüşe geçen takımda teknik direktör Abdullah Avcı'nın görevi bırakma kararı aldığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler