Trabzonspor'da ayrılık kapıda! Sosyal medyadan açıkladı...

04.01.2021 - 13:29 | Son Güncellenme: 04.01.2021 - 13:49

Son dakika Trabzonspor haberleri... Süper Lig'de üst sıralara yükselme mücadelesi veren Trabzonspor'da geleceği merak konusu olan tecrübeli futbolcu Joao Pereira sosyal medyadan flaş bir paylaşım yaptı. Pereira, Trabzonspor'dan ayrılacak mı? İşte yanıtı...

Trabzonspor'da ayrılık kapıda! Sosyal medyadan açıkladı...

AJANSSPOR-HABER 

Teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı'yı getiren Trabzonspor'da ilk ayrılık çok yakın... Bordo-mavili takımın 36 yaşındaki futbolcusu Joao Pereira, sosyal medyadan bir paylaşım yaptı ve takımdan ayrılacağı yönünde bir sinyal verdi.

Pereira yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”Tam 4 yıl önce bugün, bu harika takım, Trabzonspor ile sözleşme imzaladım. İlk günden beri, bu takımın harika başarılar elde etmesine yardımcı olabilmek için her antrenmanda ve maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Belki bu sayede de Trabzonspor ailesi ve benim ailem arasında sevgi ve saygıya dayalı sağlam bir ilişki yeşermiş oldu. 

4 yıl önce, böylesine bir aşk hikayesi yaratacağımı hiç düşünmemiştim. Her aşk hikayesinde olduğu gibi, inişli çıkışlı anlar olacaktır. Ama ben Avrupa Ligi’ne katılmak, Türkiye Kupası’nı kazanmak, ligi tekrar kazanmak için mücadele vermek ve Şampiyonlar Ligi elemelerine katılabilmek gibi çıkışların, inişlerden daha fazla olduğuna inanıyorum. 

Geleceğin bizlere önümüzdeki günlerde, aylarda, ya da yıllarda neler getireceğini bilmiyorum. Ancak; ne olursa olsun, bu takım bu şehir ve bu taraftarın kalbimde hep bir yeri olacak."

Trabzonspor performansı nasıldı?

Sporting Lizbon forması giydikten sonra Trabzonspor’a 2016-17 sezonunda transfer olan futbolcu, ilk sezonunda 19 maçta oynadı ve skor üretemedi. 2017-18 sezonunda 33 maçta 2 gol ve 3 asistlik katkı veren Pereira, 2018-19 sezonunda 23 maçta 6 asist kaydetti. Portekizli, geçen sezon ise 38 maçta oynayıp 1 gol 5 asistlik performans ortaya koydu. Deneyimli bek oyuncusu bu sezon kupa ve ligde toplam 7 maçta 1 asiste imza attı.

Trabzonspor'da son sezonunda kaç para kazanıyordu?

Futbolcuya son yapılan sözleşmede bu sezon için 500 bin Euro garanti ücret verileceği gibi 25 bin Euro da menajerlik ücreti ödeneceği duyurulmuştu. Pereira, Trabzonspor’dan önce Sporting Lizbon, Hannover 96, Valencia, Braga, Gil Vicente ve Benfica’da oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler