Trabzonspor'da ayrılık mı yaşanacak? Oyuncunun menajeri konuştu

06.09.2024 - 09:21 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 09:31

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor'dan ayrılacağı konuşulan Enis Bardhi'nin menajeri konu hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Trabzonspor'da ayrılık mı yaşanacak? Oyuncunun menajeri konuştu

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da Enis Bardhi'nin başka bir takıma transfer olacağı iddiaları gündeme gelmişti. Takvim için açıklamada bulunan oyuncunun menajeri transfer için ilgi olduğunu ama net bir şey olmadığını söyledi.

"Enis, Trabzon'da çok mutlu"

Trabzonspor'da 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Enis Bardhi'nin takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Bardhi'nin menajeri bu konuda "Şu ana kadar sadece ilgi var. Net, somut bir hamle gelmedi. Trabzonspor ile de gelecek hakkında konuşmadık. . Enis, Trabzon'da çok mutlu. İnsanları, taraftarları ve şehri çok seviyor." dedi.

Bardhi'nin hedefi Güneş'e kendini kanıtlamak

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine Şenol Güneş geldi. Enis Bardhi'nin menajeri ise yeni teknik direktör için şunları söyledi: "Enis'in Trabzonspor'da bir yılı daha var. Geçmişte olduğu gibi burada da sonuna kadar formasına saygı göstererek mücadele edecektir. Şimdi yeni bir teknik direktör geldi. Yeni bir dönem demek. Kendisine en iyi şekilde katkı sunacağını, zorluklara hazır olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapacağını göstermek istiyor."

İlgini Çekebilir
Trabzonspor yeni golcüsünü ve stoperini duyurdu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler