Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı! Baniya'nın ardından Trezeguet de gitti, 3 ismin daha bileti kesildi

01.09.2024 - 14:56 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 15:17

Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı sürüyor. Rayyan Baniya'yı İtalya'ya kiralana bordo mavililer de Trezeguet'te kiralık gidiyor. Sırada 3 ayrılık daha var. İşte detaylar...

Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı! Baniya'nın ardından Trezeguet de gitti, 3 ismin daha bileti kesildi

AJANSSPOR - HABER

Önce Avrupa Ligi'nden ardından Konferans Ligi'nden elenerek Avrupa defterini erken kapatan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın sözleşmesi feshedilmişti.

Baniya'nın ardından Trezeguet de gitti, yeni transferler geldi

Bordo mavililerde kadro yapılanması da devam ediyor. Rayyan Baniya'yı İtalyan ekibi Palermo'ya kiralayan Karadeniz ekibi, Avusturyalı on numara Muhammed Cham'ı kadrosuna kattı. Trabzonspor, Braga'nın Portekizli yıldızı Simon Banza'yı da Türkiye'ye getirdi.

Trabzonspor'un Eyüpspor maçı kadrosunda yer alamayan Mısırlı yıldız Mahmoud Trezeguet ise Katar Ligi'ne transfer oluyor. Trezeguet, Katar ekibi Al-Rayyan ile anlaştı ve kulübün gönderdiği özel uçakla Trabzon'dan ayrıldı. Mısırlı yıldızın kiralık sözleşme imzalayacağı ve sözleşmesinde satın alma opsiyonunun yer aldığı öğrenildi.

3 ismin daha bileti kesildi

Fanatik'te yer alan habere göre; bordo-mavililerde 3 futbolcunun daha üstü çizildi. Rakamın 4'e çıkabileceği belirtildi. Haberde Trabzonspor'da gözden çıkarılan isimlerin Stefano Denswil, Enis Bardhi ve Umut Bozok olduğu belirtildi.

Edin Visca da gidebilir

Öte yandan Trabzonspor'da gelecek tekliflere göre 34 yaşındaki Bosna Hersekli kanat oyuncusu Edin Visca'yla da yolların ayrılabileceğinin altı çizildi. Tecrübeli oyuncu ile Başakşehir ve Eyüpspor'un ilgilendiği belirtiliyor.

Visca'nın menajerinden açıklama

Öte yandan Visca'nın menajeri Hadis Zubanovic ayrılık iddialarıyla ilgili olarak, "Visca tamamen buraya odaklı, Arabistan ve Körfez'den gelen teklifleri reddetti. Abdullah Avcı her ayrıldığında bu söylentiler çıkıyor. Normal Trabzonspor büyük takım ama o hep kalıp iyi performans verdi." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler