Trabzonspor’da Başkan Adaylığında Son Gün! Ertuğrul Doğan...

Akın Ungan
17.03.2023 - 12:11 | Son Güncellenme: 17.03.2023 - 12:17

Trabzonspor'da 25-26 Mart tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan adayı olmak isteyenler için süre bu akşam bitiyor. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor’da Başkan Adaylığında Son Gün! Ertuğrul Doğan...

Trabzonspor’da yönetim kurulunun ısrarıyla olağanüstü gelen kurula gidilmesi kararı alındıktan sonra başkan Ahmet Ağaoğlu istifa etmiş ve süreç başlamıştı. 25-26 Mart tarihinde yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan adayı olmak isteyenler için süre bu akşam bitiyor.

Doğan, yönetim kurulu listesini teslim edecek

Ağaoğlu’nun istifasıyla göreve vekalet eden asbaşkan Ertuğrul Doğan, teknik direktör Abdullah Avcı’yla anlaşılarak yolların ayrılması kararı alındıktan sonra başkan adaylığını açıkladı. Doğan, yönetim kurulu listesini bugün, Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edecek.

Ağaoğlu adaylıktan vazgeçti! Şu ana kadar tek aday Doğan çıktı

Görevi bırakan Ahmet Ağaoğlu da yeniden aday olmak için bir süre girişimde bulunduktan sonra adaylıktan vazgeçmişti. Kulislerde çok sayıda isim konuşulsa da resmi aday olarak ilk ve şu ana kadar tek girişim Ertuğrul Doğan’dan geldi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un borcu belli oldu!
Habere Git

Ertuğrul Doğan, saat 16.00’da resmi adaylık başvurusunu yapacak

Yönetim kurulu listesini tamamlayan, yapılacak acil ödemeler için kaynak oluşturan Ertuğrul Doğan, bugün saat 16.00’da resmi adaylık başvurusunu yapacak. İstanbul’da bulunan Doğan’ın listesini, yeni yönetimde de ismi yer alan başkan yardımcısı Zeyyat Kafkas, Divan Başkanlık Kurulu'na teslim edecek.

Adaylık başvurusu 18.00'de sona eriyor

Trabzonspor’un 25-26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olmak isteyenlerin listelerini en geç bugün saat 18.00’e kadar divan başkanlık kuruluna teslim etmesi gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler