Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, 1152 oyla başkanlığa yeniden seçildi

İsa Kethüda
05.12.2021 - 17:38 | Son Güncellenme: 05.12.2021 - 20:12

Trabzonspor'da olağan genel kurulda seçime tek aday olarak giren Ahmet Ağaoğlu, 1152 oy alarak başkanlığa yeniden seçildi. İşte detaylar...

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, 1152 oyla başkanlığa yeniden seçildi

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'da olağan genel kurulda seçime tek aday olarak giren Ahmet Ağaoğlu, 1152 oy alarak başkanlığa yeniden seçildi.


Diğer yetkili kurulların da seçiminin yapıldığı kongrede tek aday olan Ağaoğlu, geçerli 1152 oyla, 3 yıllığına yeniden bordo-mavili kulüpte başkanlığa getirildi.

Ağaoğlu, "3 yıllık görev yaptığımız süre içerisinde yaşamış olduğumu her problemde sadece ve sadece büyük Trabzonspor kulübünün, bu camianın hali menfaatletlerini gözeterek, sergilemiş olduğunuz tutum ve davranış, süreç içerisinde divan kurulu üyelerinizle birlikte vermiş olduğunuz destek bizleri bugünlere kadar getirmiştir.

Bugün gelmiş olduğumuz noktada sizlerin ortaya koyduğu tavır her türlü takdirin üzerindedir. Ben bunu camiaya bir hizmet olarak ve camiada başarının, birlikteliğin, beraberliğin ve sürekliliği açısından yapılmış en önemli eylem olarak nitelendiriyorum.

"Görevlerini layıkıyla yaptılar"

Son dönem yönetim kurulunda yer alan arkadaşlara ayrı yarı teşekkür ediyorum. Görevlerini layıkıyla yaptılar. Bunun huzurunu, bunun mutluluğunu başarıyla yerine getirmenin, başarıyla hizmet etmenin gururunu doya doya yaşayabilirler. Geçmiş dönemdeki yönetim kurulu arkadaşlarımıza sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar.

Hem yeni yönetim kurulunda yer alana rkadaşlara, hem de görevlerine yeni seçilen değerli kurul başkanlarımıza ve kurul üyelerini kutluyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.


Her şey yeni başlıyor

Yönetim kurulum adına geçtiğimiz dönem yapmış olduğumuz çalışmalar asgari standartlarımızdı. Bundan sonraki hedefte asgari standart olarak alacağımız çalışmalar ve bu çalışmaların niteliği bizim minimum standartımız olacaktır. Trabzonspor kulübü yönetim olarak artık her şeyin yeniden başladığı, yeni hedeflerin olduğu, arkamıza bakmadan neler yaptığımızın, neler başardığımızın hesabını yapmadan, neleri yapamadığımızın ve nerelerde hatalar yaptığımızın hesabını yaparak önümüzdei hedeflere kitlenerek Trabzonspor kulübümüzün, arzulanan, hayal edilenen ve düşünülen başarıya kilitlenmiş bir çalışma programıyla birlikt bu büyük camiayı layık olduğu yere getirmek için var gücümüzle çalışmanın huzurlarınıza hepinize söz veriyorum yönetim kurulum adına" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler