Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas, En Golcü Oyuncu Oldu

Orhan Gülek
15.01.2023 - 11:56 | Son Güncellenme: 15.01.2023 - 12:08

Süper Lig'de Trabzonspor, ligin en zorlu takımlarından Medipol Başakşehir'i mağlup ederken başroldeki isim Anastasios Bakasetas oldu. İşte tüm detaylar

Trabzonspor'da Anastasios Bakasetas, En Golcü Oyuncu Oldu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, zirve yarışındaki önemli rakiplerinden Başakşehir'i konuk etti. 685 gündür evinde yenilmeyen Bordo Mavililer, Turuncu-Lacivertliler'i de Anastasios Bakasetas'ın tek golüyle devirdi. 

Karşılaşmada galibiyet golünü atan Yunan golcü Anastasios Bakasetas, takımının en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Bakasetas, 28 maçın 26'sında forma giydi

Yunan futbolcu, bu sezon bordo-mavili takımın Spor Toto Süper Lig, Avrupa kupaları, Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı 28 karşılaşmanın 26'sında forma giydi.

Fırtına'nın en golcüsü

Sadece ligde Galatasaray karşılaşmasında sakatlığı, MKE Ankaragücü maçında da cezası nedeniyle takımda yer alamayan orta alan oyuncusu, 10 golle takımına en fazla skor katkısı yapan isim oldu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da Abdullah Avcı kararı böyle alındı: 5 futbolcu yolcu!
Habere Git

İlk gol Adana Demirspor'a

Bakasetas, 5 golle Mısırlı oyuncu Trezeguet ile birlikte ligde en fazla gol atan oyuncuların başında geldi.

Trabzonspor'un deplasmanda Adana Demirspor'a 3-2 yenildiği maçta bu sezon ligde ilk kez gol atan 29 yaşındaki futbolcu, iç sahada Gaziantep FK'yi 3-2 ve dış sahada Yukatel Kayserispor'u 2-1 yendikleri mücadelelerde birer kez fileleri havalandırdı.

Trabzonspor, Bakasetas ile puan topluyor

Deneyimli futbolcu, Trabzon'da 2-2 berabere biten Arabam.com Konyaspor maçında da bir gol kaydederken, 1-0 kazanılan Medipol Başakşehir karşılaşmasında 3 puanı getiren isim oldu.

Bakasetas'ın gol attığı maçlarda Trabzonspor; 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 10 puan topladı. Bakasetas, Avrupa kupalarında 4 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bakasetas, Avrupa maçlarını da boş geçmedi

Başarılı orta alan oyuncusu, Trabzonspor'un 2-1 yenildiği UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki Kopenhang maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde 3-1 mağlup olduğu Monaco, 2-1 kaybettiği Kızılyıldız ile 1-0 galip geldiği Ferencvaros maçlarında birer gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, transfer planını yaptı! Bütçe...
Habere Git

Yunan futbolcu, Trabzonspor'un Demir Grup Sivasspor'u 4-0'lık sonuçla yenerek Süper Kupa'yı müzesine getirdiği karşılaşmada da bir gol attı.

Fırtına, "Şampiyonluk yarışında ben de varım" dedi

Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Bordo-Mavililer 685 gün ve 34 maçlık Akyazı'daki yenilmezlik serisini sürdürerek puanını 32 yaptı ve ligin ilk yarısının son maçında 'Şampiyonluk yarışında ben de varım' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler