Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ı KAP'a bildirdi! Edgar le'nin sözleşmesi de feshedildi

İsa Kethüda
14.01.2022 - 11:17 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 16:59

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Trabzonspor Yusuf Erdoğan ile görüşmelere başladı. Edgar le'nin ise sözleşmesi feshedildi. İşte detaylar...

Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ı KAP'a bildirdi! Edgar le'nin sözleşmesi de feshedildi

Kouassi, Edin Visca ve Tymoteusz Puchacz gibi oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, Kasımpaşada forma giyen Yusuf Erdoğan'ı da Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. Bordo-mavili takım ayrıca sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Edgar le'nin sözleşmesini de feshetti. 

Trabzon'a gelen ve havalimanında gazetecilere açıklamada bulunan Yusuf Erdoğan, tekrar evine geri döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

"Aynı şeyleri bugün sevinç gözyaşları olarak geri alıyorum"

Erdoğan, daha önce formasını giydiği Trabzonspor'dan ayrılışına ilişkin, "4-5 yıl önce veda ederken, buradan hayal kırıklıkları ve gözyaşlarıyla ayrılmıştım. Aynı şeyleri bugün sevinç gözyaşları olarak geri alıyorum. Çok şey kazanmış, tecrübe edinmiş Yusuf Erdoğan olarak geliyorum Trabzon'a." ifadelerini kullandı.

"Şampiyonluk kadrosunda olmak benim için bir hayaldi"

"Bu şampiyonluk kadrosunda olmak benim için bir hayaldi. Çok mutluyum." diyen Erdoğan, kendisine bu fırsatı veren teknik direktör Abdullah Avcı ile kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu'na teşekkür etti.

Erdoğan, açıklamasının ardından bordo-mavili kulübün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne geçti.

Bu sezonki performansı

Öte yandan, 29 tyaşındaki sağ kanat oyuncusu bu sezon Kasımpaşa ile çıktığı 20 maçta 3 gol ve 2 asist kaydetti. 

Yusuf Erdoğan, KAP'a bildirildi

Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ın transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcusu Yusuf Erdoğan'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Öte yandan; Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ın transferi için Kasımpaşa'ya 500 bin Euro bonservis ücreti ödeyecek. Bordo mavililer tecrübeli futbolcu ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor kariyeri

Öte yandan, 2014-2017 yılları arasında Trabzonspor'da fortma giyen Yusuf Erdoğan, çıktığı 135 maçta 20 gol ve 15 asist ile oynadı. Bilindiği üzere, 29 yaşındaki oyuncu 2011 yılında Araklıspor'dan dönemin pilot takımı olan 1461 Trabzon'a transfer olmuş daha sonra A Takıma imzayı atmıştı.

Edgar le'nin sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor, sakatlanarak sezonu kapatan Edgar le'nin sözleşmesini feshedliğini açıkladı.


KAP'tan yapılan açıklamada, "Kulübümüzle profesyonel futbolcumuz Edgar Miguel IE arasındaki 12.08.2019 başlangıç 31.05.2022 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır" ifadelerine yer verildi. 

Bordo-mavili takım ile 61 maça çıkan 27 yaşındaki savunma oyuncusu 3 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler