El İttifak kulübü, Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i Transfer Etti

İsa Kethüda
07.08.2022 - 14:26 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 18:36

Transfer haberleri... Suudi Arabistan Ligi takımlarından El İttifak, Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Berat Özdemir için teklif yaptı. İşte detaylar.

El İttifak kulübü, Trabzonspor'dan Berat Özdemir'i Transfer Etti

Bu sezon oynanılan 2 maçta sadece 5 dakika sahada kalabilen Trabzonspor'un milli futbolcusu Berat Özdemir'e Suudi Arabistan'dan sürpriz bir teklif yapıldı.

El İttifak, Berat için teklif yaptı

Sabah'ta yer alan habere göre; bordo-mavili takımın orta saha oyuncularından Berat Özdemir için Suudi Arabistan'ın El İttifak kulübü 2.5 milyon Euro artı bonus içeren resmi teklif yaptı. 

Trabzonspor teklifi kabul etti

Gazeteci Ertan Süzgün'ün haberine göre ise, bordo-mavili yönetim, Berat Özdemir için yapılan transfer teklifini kabul etti. Öte yandan, resmi açıklamanın kısa bir süre içerisinde yapılacağı ve oyuncunun yarın El İttifak kulübünün Topuk yaylasındaki kampına katılacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Andreas Cornelius'un menajerinden transfer itirafı! Manchester...
Habere Git

Trabzonspor kariyeri

Ocak 2021'de Gençlerbirliği'nden Trabzonspor'a transfer olan ve 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, çıktığı 60 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Berat'ın Trabzonspor'a maliyeti

Bilindiği üzere, Trabzonspor Berat Özdemir için Başkent ekibine bonservis bedeli olarak 2.5 milyon Euro ödemişti. Oyuncu ise ilk yılı 2.5, daha sonraki seneler için ise 5 milyon TL alıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler