Trabzonspor'da çarpıcı gerçek! Karaman gidince, teklif yapılan isim...

07.01.2020 - 16:10 | Son Güncellenme: 07.01.2020 - 16:12

Trabzonspor'da çarpıcı gerçek! Karaman gidince, teklif yapılan isim...

Süper Lig’de ilk devreyi 3.sırada tamamlayan Trabzonspor’da teknik direktör Ünal Karaman ile yollar ayrılmıştı. Bordo-mavililerin, Ünal Karaman sonrası teknik direktör konusunda attığı adım ortaya çıktı. Trabzonspor, Ünal Karaman sonrası kime teklif götürdü? İşte o gerçek ortaya çıktı...

Trabzonspor’daki teknik direktör gerçeği Radyospor’da açıklandı

Ağaoğlu ve yönetiminin, Karaman ile vedalaştıktan sonra teklif yaptığı ismi Radyospor Haber Müdürü ve programcısı Özgür Sancar canlı yayında açıkladı. İşte yaşananlar:

Trabzonspor, Karaman sonrası Prosinecki ile görüştü

Trabzonspor, Ünal Karaman ile yollarını ayırdı. Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi, Robert Prosinecki’yi gündemine aldı ve Hırvat teknik adamla görüşme yapıldı.

Prosinecki neden Trabzonspor’a evet diyemedi?

Fakat; bu görüşmede Robert Prosinecki Kayserispor’a söz verdiği için Trabzonspor’un teklifini reddetmek durumunda kaldı.

Prosinecki: ”Kayserispor’a ayıp etmiş oluruz”

Türk temsilcileriyle yaptığı görüşmede Robert Prosinecki, ”Kayserispor’a söz verdik. Sözümüzden dönemeyiz. Ayıp etmiş oluruz” diyerek bu teklifi reddetti.

Kariyerine Kayserispor’da devam ediyor

İstikbal Mobilya Kayserispor ile anlaşmaya varan Robert Prosinecki, sarı-kırmızılılardan önce Bosna Hersek Milli Takımı’nı çalıştırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler