Trabzonspor'da 'Çilingir' bu kez kapıyı açamadı!

16.03.2021 - 11:31 | Son Güncellenme: 16.03.2021 - 11:39

Trabzonspor haberleri... Süper Lig'de Erzurumspor ile karşılaşan ve sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor'da Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas başarılı bir performans sergiliyor. Ancak; Yunan futbolcu son maçı boş geçti. Bakasetas bu sezon şu ana kadar kaç gol attı, performansı nasıldı? İşte detaylar...

Trabzonspor'da 'Çilingir' bu kez kapıyı açamadı!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçen Trabzonspor, son haftalarda ise düşüşe geçti. Bordo-mavili takımda Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas da takım oyununa uyum sağladı ve skor üretememeye başladı. Detaylar haberde...

Trabzonspor'da öne çıkan isim oldu

Alanyaspor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Bakasetas, devre arası dönemde Trabzonspor'a katıldı ve katkılarıyla ön plana çıkan isimlerden biri oldu.

5 galibiyetin 4'ü Bakasetas'ın golleriyle geldi

Erzurumspor maçını boş geçti

Denizlispor, Malatyaspor, Gaziantep FK, Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarında gol atan Bakasetas, son oynanan Erzurumspor maçında 90 dakika oynadı ve skor üretemedi.

Toplamda kaç gol attı?

'Çilingir' olarak tabir edilen Bakasetas, bu sezon Alanyaspor'daki performansı da dahil edildiğinde toplamda 37 maçta 14 gol 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler