Trabzonspor'da Dame N'Doye fırtınası!

21.11.2017 - 09:53 | Son Güncellenme: 21.11.2017 - 09:53

Trabzonspor'da Dame N'Doye fırtınası!

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay’ın Osmanlıspor maçında 70. dakikada oyundan aldığı Dame Ndoye, mükemmel istatistikleri ile dikkat çekti. Burak Yılmaz”ın ''beraber oynamak istiyorum'' dediği Senegalli, oyunda kaldığı sürede sahanın en fazla şut (6) atan, Burak Yılmaz ve Yusuf (3) kadar isabet sağladı.

En fazla ara pası (2) veren isim olarak dikkat çekti. Castillo’dan (4) sonra en fazla kilit pas (3) verdi. Mas’la beraber en fazla hava topu (5) kazanan isim oldu. 70’nci dakikada yerini Rodallega’ya bırakan Ndoye aslında 3’üncü gol gelmese sahada kalacaktı. 3’üncü gol gelince Çalımbay kendisini çıkarıp 2 forvetle devam etti.

Sosa'ya tepki

Rıza Çalımbay’ın 11’inde kendisine yer olmayan Jose Sosa, Osmanlıspor maçının ikinci yarısında oyuna alındı… Arjantinli oyuncu 45 dakikada 41 kez topla buluştu. 33 pas attı. Yüzde 69.7 isabet sağlayabildi. Taraftarın ıslıklarığı Sosa, 1 kilit pas attı. 2 uzun topdan 1’inde başarı sağladı. Girdiği 9 ikili mücadelenin 5’ini kaybetti. 1 kez top kazanabildi.

Rodallega'da moral bozan gelişme

İkinci yarıda Ndoye’nin yerine oyuna giren Hugo Rodallega sakatlık yaşadı… Müsabakada rakip takım oyuncusu ile girdiği pozisyon sonrası ayağında darbe alan oyuncu üzerine basamadı. Bunun üzerine ayağı sarılan Kolombiyalı golcü maç sonrası protokol çıkışından da bu şekilde ayrıldı. Yıldız oyuncunun ayağının önlem için sarıldığı ifade edildi.

Trabzonspor'un yeni maskotu Demir

Trabzonsporlu futbolcular Osmanlıspor galibiyeti sonrasında büyük sevinç yaşarken Uğur Demirok, sahaya 1,5 yaşındaki oğlu Demir’i getirdi. Uğur oğlu ile birlikte top sektirmeye çalışırken küçük Demir, topu bırakıp deniz tarafındaki kale arkasına yöneldi. Stadı terketmeyen taraftarlar ise Demir lehine tezahürat yaptı.(Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler