Trabzonspor'da defans sakata geldi! Hugo, Edgar...

21.12.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 23:01

Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'un Altay ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maçta savunma oyuncusu Vitor Hugo maç kadrosundan çıkarıldı. İşte detaylar.

Trabzonspor'da defans sakata geldi! Hugo, Edgar...

AJANSSPOR-HABER

Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde deplasmanda Altay ile karşı karşıya geliyor. Bordo-mavili takımda kasık ağrıları bulunan Vitor Hugo maç kadrosundan çıkarıldı.


Fırtına'da Brezilyalı savunma oyuncusunun yerine Denswil görev yapacak. Denswil'in yerine ise sol bekte Anders Trondsen oynayacak.

Bakasetas & Dorukhan yedek

Teknik direktör Abdullah Avcı, Anastasios Bakasetas ve Dorukhan Toköz'ü de sistem gereği maça yedek başlatıyor. 

İşte maçın 11'i:

  • Altay: Mateusz, Naderi, Thiam, Murat, Cebrail, Poko, Zeki, Pinares, Rodriguez, Kappel, Bamba


  • Trabzonspor: Uğurcan, Edgar, Peres, Denswil, Trondsen, Siopis, Berat, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Cornelius, Djaniny

Avcı'dan Hugo açıklaması

Karşılaşma öncesi Vitor Hugo'nun sakatlık durumu hakkında bilgi vere Abdullah Avcı, "Vitor sakatlığından dolayı. Dün antrenmandan sonra bir ağrısı oldu. Bugün son dakikaya kadar bekledik. Denswil zaten stoper orjinli. Trondsen de geçen hafta oyuna girmişti, orayı öyle tercih ettik. Bugün Dorukhan'ın yerine daha zinde, daha fazla baskı yapabilecek...Çünkü Dorukhan harika bir maç oynadı 3 gün evvel. Sakatlanma riski ve yıpranma fazla şeyi çok oldu. Ömür düzeldi. Geçen hafta da iyi bir performans sergileyince bugün ekiple 2 günle çalışarak böyle bir tercih kullandık" dedi. 

Edgar da sakatlandı

Öte yandan Fırtına'da Edgar le de sakatlandı. Altay maçının 83. dakikasında sakatlanan başarılı oyuncu yerini Hüseyin Türkmen'e bıraktı. 


Sabah'ta yer alan habere göre; Edgar Ie'nin bağlarında önemli bir sorun olduğu tespit edildi. Ie'nin kesin durumu, Trabzon'da yapılacak tetkiklerin ardından netleşecek.

Senin için hazırladığımız haberler