Trabzonspor'da eleştiri okları Ozan Tufan'a döndü

25.09.2024 - 08:44 | Son Güncellenme: 25.09.2024 - 08:55

Hull City'de geçirdiği iki yılın ardından Trabzonspor'a transfer olan milli futbolcu Dzan Tufan bordo mavili takımda gösterdiği performansla eleştirilerin hedefi oldu. İşte detaylar...

Trabzonspor'da eleştiri okları Ozan Tufan'a döndü

Trabzonspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Ozan Tufan geride kalan dönemde beklentileri karşılayamadı.

3+1 yıllık sözleşme imzaladı

Bordo mavililerin, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımında forma giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmış ve 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Vasatı aşamadı

İngiltere'de geçirdiği iki başarılı sezonun ardından Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen Ozan Tufan, Karadeniz ekibinde eski günlerinin çok uzağında kaldı. Orta saha oyuncusu, son olarak Gaziantep FK karşısında da vasatı aşamadı.

Gol ya da asist yapamadı

Bordo mavili formayla 10 resmi maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu, saha içerisinde aldığı kararlar ile Bordo-Mavili camianın tepkisini çekti. Ozan, oynadığı karşılaşamalarda gol ya da asist katkısı da katkı yapamadı.

İngiltere'de kariyer rekoru kırmıştı

Ozan Tufan Hullu City formasıyla ilk sezonunda 44 maçta 8 golle kariyerinin en skorer sezonunu geçirdikten sonra sonraki sezon 42 maçta 10 gol ve 2 asistle kariyer rekorunu geliştirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler