Trabzonspor'a Enzo Perez'den kötü haber

20.01.2021 - 21:34 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 21:43

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Enzo Perez ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Arjantinli oyuncunun bordo-mavili takımın transfer teklifini reddettiği öğrenildi.

Trabzonspor'a Enzo Perez'den kötü haber

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Arjantinli önlibero oyuncusu Enzo Perez'den kötü haber geldi...

Teklifi reddetti

Arjantin basınında yer alan son dakika haberlerine göre; 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bordo-mavili takımdan gelen transfer teklifi reddetti ve River Plate'te kaldı.

Gallardo ve ailesi baskı yaptı

Özellikle River Plate teknik direktörü Marcelo Gallardo'nun oyuncuya olan baskısı ve Perez'in ailesinin Arjantin'den ayrılmak istememesi üzerine Arjantinli oyuncunun Trabzonspor'dan gelen transfer teklifini reddettiği belirtildi. 

Kaptanlık verilecek

Ayrıca Marcelo Gallardo, takım kaptanı Leonardo Ponzio'nun sezon sonu takımdan ayrılacak olmasından dolayı takım kaptanlığını da Perez'e vereceği öğrenildi. 

Trabzonspor'un teklifi

Bilindiği üzere Fırtına, Perez'e 1.3 milyon Euro, 250 bin Euro maaş ve 1.5 yıllık teklif sunmuştu, tecrübeli oyuncu ise 2.5 yıllık mukavele istemişti.

River Plate kariyeri

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden 34 yaşındaki önliber oyuncusu River Plate ile çıktığı 110 maçta 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Hangi takımlarda forma giydi?

Perez, daha önce ise Godoy Cruz, Valencia, Benfica ve Estudiantes formaları da giydi. 26 kez de Arjantin milli takım formasını terleten 34 yaşındaki oyuncu 1 gol ve 1 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler