Ajansspor

Trabzonspor'da Ernest Muçi sakatlandı: Kasımpaşa maçında yok!

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Arnavut yıldız Ernest Muçi’nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 38 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Ernest Muçi'nin uyluk ön kas grubu üst bölgesinde gerilmeye bağlı kanama ve ödem tespit edildiğini duyurdu.

Bordo-Mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Ernest Muçi’nin antrenman sırasında sol uyluk ön bölgesinde ağrı hissetmesi üzerine yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda, uyluk ön kas grubu üst bölgesinde gerilmeye bağlı kanama ve ödem tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır" denildi.

Ernest Muci 2 hafta yok

Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek olan Arnavut yıldızın yaklaşık olarak 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da sakatlığı devam eden oyuncular

Bilindiği üzere Trabzonspor'da Tim Jabol-Folcarelli de hazırlık maçında ayağına aldığı darbe sonrası sakatlanmış ve ameliyat olmuştu. Karadeniz ekibinde Batagov ve Okay'ın da sakatlıkları devam ediyor.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...