Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan Başkanlığa Aday Oldu!

Akın Ungan
07.03.2023 - 15:59 | Son Güncellenme: 07.03.2023 - 16:07

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, görevini bırakacağını açıklayarak seçime gitme kararı verdi. Asbaşkan Eruğrul Doğan, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan Başkanlığa Aday Oldu!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, bu sezon beklentinin altında kaldı. Şampiyonluk yolunda büyük yaralar alan ve hedefinden uzaklaşan Bordo-Mavili kulüpte başkan Ahmet Ağaoğlu, görevini bırakarak seçime gitme kararı aldı.

Mevcut Asbaşkan, başkanlığa aday oldu

Trabzonspor Asbaşkanı Eruğrul Doğan, Ahmet Ağaoğlu'nun seçime gitme kararının ardından başkanlığa aday oldu. Doğan, adaylığını resmen duyurdu.

Ertuğrul Doğan'dan açıklama

Eruğrul Doğan, "Öncelikle sayın Başkanımız Ahmet Ağaoğlu’na hizmetleri ve bize öğrettiklerinden dolayı minnettar olduğumu vurgulamak isterim" diyerek açıklamasına başladı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da bir istifa daha!
Habere Git

"Muzemize 4 kupa koyduk"

Ertuğrul Doğan, "Başkanımız sayın Ağaoğlu ve yönetim kurulumuzda bundan tam 5 yıl önce Nisan 2018’de zorlu ve meşakkatli bir yolculuğa çıktık. Bu yolculukta sizlerin de desteğiyle çok güzel hikayeler yazıp, müzemize biri şampiyonluk olmak üzere hepsi birbirinden değerli 4 kupa koyduk" dedi.

"Mutsuzluğun temelinde şahsımın da sorumluluğu var"

Açıklamasına devam eden Doğan, "Üzülerek ifade etmeliyim ki, bu sezon özelinde işler istediğimiz gibi gitmedi maalesef. Şu bilinmelidir ki yaşanan mutsuzluğun temelinde şahsımın da sorumluluğu var. Gerek saha içi gerekse saha dışı organizasyonlarında daha sağlıklı kararlar almamız gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

"Birlikte daha güzel hikayeler yazacağız"

Doğan, "Bu olumsuz durumu düzeltebilecek umudumuz, inancımız, birikimimiz, tecrübemiz, özgüvenimiz ve ‘inadımız’ tabiki var. Birlikte daha güzel hikayeler yazacağımızdan camiamızın en ufak şüphesi kesinlikle olmasın" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da kriz çözüldü! Ödemeler...
Habere Git

"Şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma vakti"

"Şimdi yeni bir yolculuğun ilk adımlarını atma vakti…" diyen Eruğrul Doğan, "Canımdan çok sevdiğim, çatısı altında olmaktan büyük gurur duyudğum, Trabzonspor’umuzun başkanlığına aday olduğumu siz değerli ailemle paylaşıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağımın sözünü veriyorum. Allah yardımcımız olsun” ifadeleri ile açıklamasını sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler