Son Dakika | Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın'la Görüşecek

06.04.2023 - 14:42 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 15:25

Son dakika spor haberi: Orhan Ak ile yolları ayıran Trabzonspor'da ilk hedef Sergen Yalçın. Bordo-Mavililer'de başkan Ertuğrul Doğan, Yalçın'la masaya oturacak. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Sergen Yalçın'la Görüşecek

Salim MANAV - AJANSSPOR

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın istifasından sonra yardımcı antrenör Orhan Ak ile devam eden ve kupadaki Ankaragücü yenilgisinin ardından bu isimle de yollarını ayıran Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi için arayışlar başladı.

İlk isim Sergen Yalçın

Fırtına, listesinin ilk sırasına Beşiktaş'ta lig ve kupa şampiyonluğu yaşayan Sergen Yalçın'ı aldı. Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, akşam saatlerinde İstanbul'da Sergen Yalçın'la görüşecek. Yalçın'ın bordo mavili takıma sıcak baktığı öğrenilirken tarafların el sıkışması halinde Trabzonspor'un yeni hocası Yalçın olacak. 

Kasımpaşa maçında Derelioğlu kulübede

Trabzonspor'un Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmada ise takımın başında İhsan Derelioğlu yer alacak. 

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcu Aboubakar'ı Sergen Yalçın'a benzetti!
Habere Git

Abdullah Avcı dejavu'su

Sergen Yalçın son olarak Ocak 2020-Aralık 2021 arası Beşiktaş'ta çalışmıştı. Genç teknik adam Beşiktaş'taki teknik direktörlük koltuğuna 2019-2020 sezonunun başında teknik direkötrlük görevine getirilen Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonrası geçmişti. 50 yaşındaki Yalçın, Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın ayrılığı sonrası yine bir numaralı aday konumuna geldi.

Kıran kırana sezonda duble

Sergen Yalçın 2020-2021 sezonunda Beşiktaş ile Süper Lig'de son haftaya kalan şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı gerigeride bırakarak ipi göğüslemişti. Siyah-Beyazlılar o sezon Ziraat Türkiye Kupası finalinde de Antalyaspor'u mağlup ederek sezonu çifte kupayla tamamlamıştı.

Şamoiyonlar Ligi sonu oldu

2021-2022 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lisbon, Borussia Dortmund ve Ajax ile birlikte C Grubu'nda yer alan Beşiktaş sakatlıklarında etkisi ile kötü bir dönem geçirmiş ve grup aşamasını 6 maçta 0 puanla tamamlamıştı. Alınan kötü sonuçların ardından Sergen Yalçın 9 Aralık 2021'de görevinden istifa etmişti.

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'ın Vincent Aboubakar anısı gündeme geldi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler