Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak'a Transfer İzni Verildi

04.01.2022 - 08:49 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 13:23

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak'a kiralık olarak transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

Trabzonspor'da Abdülkadir Parmak'a Transfer İzni Verildi

Trabzonspor Yönetimi, takımda 61 numaralı formayı giyen tecrübeli orta saha ile ilgili kararını verdi. Ligde 4, Konferans Ligi elemelerinde ise 2 maçta görev alan Abdülkadir, takımdan geçici olarak ayrılıyor.

Transfer görüşmesi izni verildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Yönetim, bu sezon sadece 44 dakika süre alabilen Abdulkadir'e kiralık olarak transfer görüşmesi yapması için izin verdi.

İlgini Çekebilir
Edin Visca'nın yeni adresi belli oldu
Habere Git

Birçok talibi var

Süper Lig'den birçok talibi olan Abdulkadir'in ikinci devrede forma şansı bulabileceği bir takımın yolunu tutması ve sezon sonu Bordo Mavili ekibe hazır bir şekilde dönmesi amaçlanıyor.

Geçtiğimiz sezon 28 maçta oynadı

Piyasa değeri 2.1 milyon Euro olan bordo mavili futbolcu, kariyerinde Ümraniyespor, Adana Demirspor, Altınordu ve 1461 Trabzon formaları da giydi. Geçtiğimiz yıl Trabzonspor formasıyla 28 maça çıkan Abdülkadir Parmak, 1 kez de A Milli Futbol Takımı'nda oynadı. 

Kadro dışı kalmıştı

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun 36. haftasında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı maçta disiplinsiz hareketleri nedeniyle Abdülkadir'i kadro dışı bırakarak, 125 bin TL para cezası vermişti. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un Irakli Azarovi transferinde pürüz!
Habere Git

Neden kadro dışı kaldı?

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçında Abdülkadir Parmak'ı oyuna almak istedi. Ancak 27 yaşındaki futbolcu oyuna girmek istemeyince ipler gerildi.

Takasla Başakşehir'e gidecek iddiası

Öte yandan Edin Visca'nın transferini büyük ölçüde bitirdiği belirtilen Trabzonspor'un, Abdülkadir Parmak'ı bu transfer karşılığında Başakşehir'e gönderileceği de gelen iddialar arasında. 

Senin için hazırladığımız haberler